Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Brixen - Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod

Penzion nabízí rozšířené kontinentální snídaně a v případě konání školení a společenských akcí bohatý výběr coffee breaků a potřebného catteringu.Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení WC + sprchový kout, TV.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Havlíčkovo náměstí 175, Havlíčkův Brod
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Havlíčkův Brod

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí rozšířené kontinentální snídaně a v případě konání školení a společenských akcí bohatý výběr coffee breaků a potřebného catteringu.Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení WC + sprchový kout, TV.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetuV případě konání školení a společenských akcí bohatý výběr coffee breaků a potřebného catteringu.

Popis okolí

Havlíčkův BrodZ bohaté historie zůstalo dochováno kolem stovky památek a střed Havlíčkova Brodu je od 80. let památkovou zónou. Městské hradby s baštami, historické centrum s barokním náměstím, středověká Štáflova chalupa, zdobné kostely, kašna s Tritonem, pověstmi opředený symbol zrady na radniční věži kostra hlásného Hnáta nebo jeden z nejstarších zvonů v českých zemích Vilém jsou jen náznakem historického bohatství, které zve návštěvníky města k prohlídce. V roce 2000 se na základě vědecké pozůstalosti Járy Cimrmana prokázalo, že Havlíčkův Brod je středem Evropy. Nabízí se návštěva Galerie výtvarného umění či Muzea Vysočiny v Havlíčkově Brodě, kde se mimo jiné nachází stálá expozice Po stopách Karla Havlíčka v Německém Brodě. Zprostředkujeme a doprovodíme skupiny v rámci exkurzí do blízkých sklářských podniků s možností nákupu broušeného zboží v podnikových prodejnách, exkurzi do místního pivovaru s posezením u zlatavého moku a s občerstvením, na koncerty vážné hudby v chrámových objektech apod….

Tipy na výlet po okolí

Lipnice nad Sázavou cca 15 km, Orlík u Humpolce 14 km, Jihlava cca 22 km, Žďár nad Sázavou cca 32 km, Skanzen Veselý kopec cca 33 km, Třebíč cca 60 km, Telč cca 56 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete