Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Carrabbas - Bohumín

Bohumín

Nabízíme Vám příjemné posezení v domácím prostředí, letní zahradě a klidné ubytování ve třech pokojích.K ubytování Vám nabízíme dva dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením ( č. 2 a 3 ) a jeden dvoulůžkový pokoj se sociálním zařízení mimo pokoj ( č. 1 ). Ve všech pokojích je k dispozici zdarma bezdrátový internet. Součástí každého pokoje je televize a chladnička.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Čs. armády 345, Bohumín
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Karviná
Obec
Bohumín

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám příjemné posezení v domácím prostředí, letní zahradě a klidné ubytování ve třech pokojích.

K ubytování Vám nabízíme dva dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením ( č. 2 a 3 ) a jeden dvoulůžkový pokoj se sociálním zařízení mimo pokoj ( č. 1 ). Ve všech pokojích je k dispozici zdarma bezdrátový internet. Součástí každého pokoje je televize a chladnička.

Možnosti stravování

V našem "Restaurantu trochu jinak" nabízíme široký výběr jídel včetně denních menu, specialit a velkého výběru pizzy. K příjemnému posezení ve venkovním prostředí je pro Vás připravena letní zahrada s dětským koutkem, kde si přijdou na své i Vaše děti.

Popis okolí

Restaurant a penzión CARRABBA`S se nachází v centrální části Bohumína vedle supermarketu Albert s dobrou možností parkování.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete