Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Černá Říčka - Desná

Desná

Penzion Černá Říčka v Desné nabízí ubytování v Jizerských horách s vlastní restaurací s barem. Penzion je v provozu celoročně a leží na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš v nadmořské výšce 700 m.n.m.V létě lze v Jizerských horách v okolí penzionu využít hustě značené cykloturistické a turistické trasy. Pro delší výlety lze dojet do nedalekého Liberce s dominantou Ještěda. V zimě je Desná rájem lyž…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Penzion Černá Říčka v Desné nabízí ubytování v Jizerských horách s vlastní restaurací s barem. Penzion je v provozu celoročně a leží na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš v nadmořské výšce 700 m.n.m.

V létě lze v Jizerských horách v okolí penzionu využít hustě značené cykloturistické a turistické trasy. Pro delší výlety lze dojet do nedalekého Liberce s dominantou Ještěda.
V zimě je Desná rájem lyžařů. V těsné blízkosti penzionu je lyžařský vlek. V okolí Desné jsou lyžařské běžecké trasy včetně známé Jizerské magistrály a 170 km upravovaných běžeckých stop.

Penzion nabízí kromě ubytování polopenzi, plnou penzi a jejich dětské varianty.
Služby pro hosty mimo parkování jsou terasa s grilováním, dětský koutek, trampolína, houpačky, kulečník, elektronické šipky, stolní fotbal a řadu deskových her, WiFi připojení na internet, půjčovna kol a úschovna lyží.

Pro firemní akce je připravena školící místnost s dataprojektorem, plazmovou televizí a DVD.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete