Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Chvojkovský mlýn - Žihle

Žihle

Penzion Chvojkovský mlýn se sportovním areálem se nachází v chráněné oblasti Jesenického parku na hranici okresů Plzeň – sever a Rakovník, na samotě přímo u lesa. Nejbližší obec Žihle je vzdálena 3 km. Ubytovací kapacita penzionu je 103 lůžek. Hostům nabízíme stravování výborné české kuchyně a to formou polopenze, či plné penze. V budově penzionu máme 11 pokojů s 56 lůžky a 6 rodinných …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Podbořánky 31, Žihle
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-sever
Obec
Žihle

Fotogalerie k článku

Penzion Chvojkovský mlýn se sportovním areálem se nachází v chráněné oblasti Jesenického parku na hranici okresů Plzeň – sever a Rakovník, na samotě přímo u lesa. Nejbližší obec Žihle je vzdálena 3 km. Ubytovací kapacita penzionu je 103 lůžek. Hostům nabízíme stravování výborné české kuchyně a to formou polopenze, či plné penze. V budově penzionu máme 11 pokojů s 56 lůžky a 6 rodinných vytápěných chat s 47 lůžky. V penzionu je jídelna s barem s kapacitou 80 míst. Ve 2 poschodí je prostorná společenská místnost, kterou využívají především školy a školky v přírodě. Hostům střediska nabízíme přístup na internet pomocí wifi – zdarma. Ke sportovnímu vyžití pro ubytované hosty je k dispozici víceúčelové hřiště, profesionální fotbalové hřiště schválené ČMFS, přípravná fotbalová hřiště, plavecký bazén 25m, prostorné ohniště na opékání.

Možnosti stravování

Jídelna je vybavena plazmovým Tv – video a dvd přehrávačem, místnost se využívá ke stravování,ubytovaným hostům, pořádají se zde oslavy, společenské akce – svatební hostiny, Silvestrovské večery, apd.

Tipy na výlet po okolí

Hrajete rádi golf ? Náš penzion je vzdálen 3 km od golfového 9 jamkového parku Podbořánky. V okolí našeho rekreačního střediska jsou krásné lesy jako stvořené pro pěší turistiku, ale i cykloturistiku vede zde cyklotrasa baroko 1. Zdejší lesy jsou velkým lákadlem pro milovníky houbaření a sběrače lesních plodů. V nedalékém okolí se nachází spousta kulturních památek: např. nejmenší městečko v Evropě Rabštejn nad Střelou, zámek Manětín, zámek Chyše, Mariánský Týnec, klášter Plasy, atd..

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete