Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Cilich - Kořenov

Kořenov

Nabízíme ubytování pro max. 12 osob ve třech dvoulůžkových pokojích se dvěma přistýlkami. Pokoje mají své sociální zařízení. Kuchyň s jídelnou je společná pro všechny pokoje.V penzionu je k dispozici wifi, venkovní bazén, gril, dětská herna a venkovní dětský koutek (prolézačka, houpačka, pískoviště), sauna, úschovna kol a lyží, parkování před domem zdarma. 

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Příchovice 615, Kořenov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Kořenov

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování pro max. 12 osob ve třech dvoulůžkových pokojích se dvěma přistýlkami. Pokoje mají své sociální zařízení. Kuchyň s jídelnou je společná pro všechny pokoje.

V penzionu je k dispozici wifi, venkovní bazén, gril, dětská herna a venkovní dětský koutek (prolézačka, houpačka, pískoviště), sauna, úschovna kol a lyží, parkování před domem zdarma. 

Možnosti stravování

Možnost přiobjednání snídaně.

Popis okolí

Penzion se nachází na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš. V okolí je několik lyžařských vleků, běžecká stopa a cyklostezky.

Tipy na výlet po okolí

Doporučujeme navštívit rozhlednu Štěpánku - dominantu tohoto kraje. Dalším oblíbeným výletem jsou nedaleké Mumlavské vodopády a Bozkovské jeskyně. Detailní přehled tipů na výlety najdete na našich stránkách.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete