Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Diana - Bělá pod Bezdězem

Bělá pod Bezdězem

Penzion Diana, nabízející celoroční ubytování, leží v centru malebného městečka obklopeného hlubokými lesy Bělá pod Bezdězem, v klidném prostředí, v blízkosti náměstí, v rekreační oblasti, 12 km od Máchova jezera, 12 km od Mladé Boleslavi a 15 km od Českého ráje. Penzion Diana poskytuje ubytování ve dvou, tří, čtyř a pětilůžkových studiích a zajímavě řešených apartmánech s vlastní kuchyňkou, chla…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jenečská 227, Bělá pod Bezdězem
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Bělá pod Bezdězem

Fotogalerie k článku

Penzion Diana, nabízející celoroční ubytování, leží v centru malebného městečka obklopeného hlubokými lesy Bělá pod Bezdězem, v klidném prostředí, v blízkosti náměstí, v rekreační oblasti, 12 km od Máchova jezera, 12 km od Mladé Boleslavi a 15 km od Českého ráje. Penzion Diana poskytuje ubytování ve dvou, tří, čtyř a pětilůžkových studiích a zajímavě řešených apartmánech s vlastní kuchyňkou, chladničkou, sprchou a WC. Po celodenní práci, výletu či jiné činnosti lze příjemně posedět ve velmi pěkném atriu na zahradě penzionu.

Možnosti stravování

V okolí 100 - 300m je několik výborných restaurací.

Popis okolí

Bělá pod Bezdězem leží uprostřed tří regionů - CHKO Český ráj, CHKO Kokořínsko a Podralsko.Jsou zde výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a procházky po okolních lesích s možností sběru lesních plodů a hub. V zimě je v okolí města možnost běžkaření a bruslení na velkém rybníku. V létě pak možnost rybaření. Půl kilometru od penzionu je pěkné koupaliště.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Dražice, Hrad Valečov, Zámek Benátky nad Jizerou, Zámek Mnichovo Hradiště, Skanzen Altamira, hrad Bezděz, hrad Kokořín, hrady a zámky Českého ráje, Máchovo jezero 12 km, přírodní koupaliště v pěkném prostředí cca 200 m.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete