Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Dobík - Přední Výtoň

Přední Výtoň

Penison nabízí prostorné pokoje o jedné či dvou místnostech s balkonema samostatnými WC se sprchami na každém pokoji . Objekt je celý nově zrekonstruovaný. V pensionu jsou dva čtyřlůžkové pokoje, pět třílůžkových,jeden čtyřlůžkový a jeden třílůžkový apartmán - dohromady tedy 30 lůžek. Na všech našich pokojích je zavedena satelitní televize. Nabízíme také možnost dětské postýlky(po domluvě ,při re…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pasečná 133, Přední Výtoň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Přední Výtoň

Fotogalerie k článku

Penison nabízí prostorné pokoje o jedné či dvou místnostech s balkonema samostatnými WC se sprchami na každém pokoji . Objekt je celý nově zrekonstruovaný. V pensionu jsou dva čtyřlůžkové pokoje, pět třílůžkových,jeden čtyřlůžkový a jeden třílůžkový apartmán - dohromady tedy 30 lůžek. Na všech našich pokojích je zavedena satelitní televize. Nabízíme také možnost dětské postýlky(po domluvě ,při rezervaci).

Možnosti stravování

Snídaně, polopenze, plná penze.

Popis okolí

Pension se nachází v obci Pasečná na samých hranicích s Rakouskem 10 minut autem od Lipenské přehrady v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Toto místo je vhodné především pro rodiny s dětmi, cyklisty, golfisty, houbaře či lidi, kteří si chtějí odpočinout v krásně přírodě.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete