Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Doctor - Choustníkovo Hradiště

Choustníkovo Hradiště

Pension se nachází v Choustníkově Hradišti, kterým vede silnice z Hradce Králové do Trutnova. Výhodná poloha v geografickém středu Hradeckého kraje nabízí návštěvníkům ideální podmínky k poznání jedné z nejkrásnějších oblastí naší vlasti - severovýchodních Čech. Poloha je obzvláště vhodná pro rodinnou rekreaci s dětmi, s možností podnikání hvězdicových výletů do okolí pro pěší, cyklisty, lyžaře (…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Choustníkovo Hradiště 13, Choustníkovo Hradiště
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Choustníkovo Hradiště

Fotogalerie k článku

Pension se nachází v Choustníkově Hradišti, kterým vede silnice z Hradce Králové do Trutnova. Výhodná poloha v geografickém středu Hradeckého kraje nabízí návštěvníkům ideální podmínky k poznání jedné z nejkrásnějších oblastí naší vlasti - severovýchodních Čech. Poloha je obzvláště vhodná pro rodinnou rekreaci s dětmi, s možností podnikání hvězdicových výletů do okolí pro pěší, cyklisty, lyžaře (sjezdovka 12 km) i autoturisty. Pension nabízí kapacitu 18 - 28 lůžek. Pokoje máme jedno- až čtyřlůžkové a jedno apartmá s 2 - 6 lůžky. Celý objekt je nově zařízen. Parkování pro hosty je zajištěno. Sportovně založení návštěvníci mohou uschovat svoji sportovní výbavu v kolárně a lyžárně. Své trasy a výlety si mohou naplánovat s pomocí našich map pro pěší, cyklo- i autoturistiku. Návštěvníci si s sebou mohou přivést i svého psa, o kterého bude též dobře postaráno.

Možnosti stravování

V pensionu je po dohodě možné si objednat snídani, k celodennímu stravování mohou návštěvníci využít restauraci "Hospůdka u dvou borovic" (300 m).

Tipy na výlet po okolí

Hradec Králové a okolí Josefov barokní pevnost - Hradec Králové historické jádro města, moderní architektura - Třebechovice pod Orebem pohyblivý betlém. Okruh autem asi 80 km. V Hradci Králové možnost koupání v plaveckém areálu tobogány, vířivky, umělé vlnobití. Obří aquarium. Pardubice a okolí Pardubice zámek, staré město - Kunětická hora hrad - Holice Africké muzeum dr. Emila Holuba. Okruh autem asi 120 km. Při cestě možnost koupání u obce Opatovice bývalý písečný lom. Babiččino údolí Ratibořice zámek, muzeum Boženy Němcové - procházka podél řeky Metuje ke Starému bělidlu - Česká Skalice škola Boženy Němcové. Okruh autem asi 40 km. Možnost koupání v přehradě Rozkoš. Nové Město nad Metují a okolí Nové Město nad Metují zámek - údolí Peklo výletní restaurace - Opočno zámek. Okruh autem asi 70 km. Koupání v přehradě Rozkoš. Kuks a okolí Kuks zámek, Lapidárium, 3 km odtud v lese Braunův betlém, nová křížová cesta od dnešních sochařů - otevřeno 2009. Okruh pěšky asi 10 km. Koupání v rybníku u obce Vlčkovice zde i možnost rybaření. Dvůr Králové ZOO - Safari jedinečný zážitek, starobylý střed města. Ve městě též pěkné koupaliště. Tam a zpět zhruba 10 km, výlet je možné uskutečnit autem i pěšky. Vrch Liščí hora Vrch 8 km severně od Choustníkova Hradiště. Pěší procházka lesem kolem rybníka Rábiš možnost koupání do osady Hajnice s udržovanými podkrkonošskými chaloupkami. Celkem pěšky asi 15 km. Hořice a okolí Hořice sochařská škola, výroba hořických trubiček - Chlum bojiště prusko-rakouské války - Hrádek u Nechanic půvabný zámek - Lázně Velichovky. Okruh autem asi 70 km. Polské Kladsko Náchod - přechod Běloves/Kudova-Zdrój pěkné lázeňské město 3 km za hranicí - Wamberzice poutní místo - Kladsko hrob Arnošta z Pardubic, prvního pražského arcibiskupa - Kamenna Gora - Královec. Okruh autem asi 120 km. Český ráj Hrady Trosky a Kost - vrch Kozákov naleziště polodrahokamů, výborný rozhled - Hrubá Skála zámek - Turnov - Jičín. Okruh autem asi 140 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete