Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Doubické chalupy - Doubice

Doubice

Nově postavený penzion (v roce 2007) Vám nabízí příjemné a pohodlné ubytování v nadstandardně vybavených apartmánech se dvěmi ložnicemi, které jsou situovány ve dvou budovách. Ve třetí budově najdete recepci.Penzion je určen těm, kteří chtějí prožít klidnou rodinnou dovolenou s možností velkého výběru pěších turistických či cyklistických stezek, být blízko sportovním aktivitám a přitom mít příjem…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Doubice 215, Doubice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Doubice
Telefon
E-mail
info@doubickechalupy.eu

Fotogalerie k článku

Nově postavený penzion (v roce 2007) Vám nabízí příjemné a pohodlné ubytování v nadstandardně vybavených apartmánech se dvěmi ložnicemi, které jsou situovány ve dvou budovách. Ve třetí budově najdete recepci.Penzion je určen těm, kteří chtějí prožít klidnou rodinnou dovolenou s možností velkého výběru pěších turistických či cyklistických stezek, být blízko sportovním aktivitám a přitom mít příjemné zázemí s milým personálem, kam se rádi, příjemně unaveni, budete večer vracet k načerpání nových sil.7 čtyřlůžkových apartmánů (41 a 52 m2) má dvě oddělené ložnice, kde najdou klid a zázemí rodiče s dětmi. Součástí obývacího pokoje (s možností sledování satelitního TV) je i moderně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Mimo apartmány najdete možnost posedět s přáteli ve společenské místnosti. V příštím roce bude penzion navíc vybaven i relaxačním centrem.Na jaře, v letních i podzimních dnech Vám bude nabídnuto příjemné posezení v zahradě areálu našeho penzionu.

Možnosti stravování

aměstnanci našeho penzionu Vám nabídnou využití tzv. malého hotelového servisu, který se konkrétně týká snídání, celodenního občerstvení, případných večerních posezení u grilu apod.Místní prodejna potravin je vzdálena cca 300m a je umístěna v zadním traktu Hotelu JEF za terasou restaurace U rytíře. Otevřeno je téměř pořád...V případě zájmu bude zajištěno dle Vašeho přání i celodenní stravování ve vyhlášené restauraci Stará hospoda, jenž je vzdálena pouze 100m od našeho penzionu.Naší zaměstnanci Vám rádi a ochotně poradí.

Popis okolí

Penzion se nachází v centru obce Doubice na hranici dvou chráněných krajinných oblastí - Lužických hor a Labských pískovců a Národního parku České Švýcarsko. Obec je prakticky vstupní branou do národního parku.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete