Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Dvůr Svržno - Hostouň

Hostouň

Areál chovu koní Svržno, v malebném prostředí Českého lesa. Najdete rozsáhlý areál plný možností, jak pro milovníky koní, cyklisty, turisty, rodiny s dětmi.Přímo v areálu možnost ubytování jak v penzionu s příslušenstvím, tak levné ubytování v chatkách, restaurace, společenská místnost, jízdárna, jezdecká hala, dětské hřiště, trampolína, ping pong.Areál nabízí možnost ustájení koní, výuku jízdy n…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svržno 20, Hostouň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Hostouň

Areál chovu koní Svržno, v malebném prostředí Českého lesa. Najdete rozsáhlý areál plný možností, jak pro milovníky koní, cyklisty, turisty, rodiny s dětmi.

Přímo v areálu možnost ubytování jak v penzionu s příslušenstvím, tak levné ubytování v chatkách, restaurace, společenská místnost, jízdárna, jezdecká hala, dětské hřiště, trampolína, ping pong.

Areál nabízí možnost ustájení koní, výuku jízdy na koni, vyjížďky do přírody, exkurze pro školy, školky, svatby, rauty, dětské tábory

Možnosti stravování

Restaurace v areálu, na penzionu je vlastní kuchyňka

Popis okolí

Nad statkem Zámecký Vrch, Český les skýtá mnoho aktivit pro turisty, cyklisty i milovníky památek. Zámek Horšovský Týn, zaniklé vesnice, cyklostezky, 17 km od hranic. Možnosti koupání přímo v řece Radbúze, nedaleko Sycherák či bazény v okolí, ať na české či německé straně.

Tipy na výlet po okolí

Domažlice, Přimda, Horšovský Týn, Waldthurn, Waldmünchen, Waidhaus

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete