Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion EDER - Horní Planá

Horní Planá

Penzion EDER se nachází na břehu Lipenské vodní nádrže s překrásným výhledem na jezero a okolní lesy.Lipno nabízí mnoho sportovního vyžití ve všech ročních obdobích. Pokoje jsou komfortně vybavené.Mají vlastní WC, koupelnu,minibar,televizi. Součástí penzionu je stylová restaurace s krbem a venkovní terasou ,u které se nachází bohaté vyžití pro dětipískoviště,skluzavka,houpačka,domeček a velká tra…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hůrka 20, Horní Planá
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Horní Planá

Fotogalerie k článku

Penzion EDER se nachází na břehu Lipenské vodní nádrže s překrásným výhledem na jezero a okolní lesy.Lipno nabízí mnoho sportovního vyžití ve všech ročních obdobích. Pokoje jsou komfortně vybavené.Mají vlastní WC, koupelnu,minibar,televizi. Součástí penzionu je stylová restaurace s krbem a venkovní terasou ,u které se nachází bohaté vyžití pro dětipískoviště,skluzavka,houpačka,domeček a velká trampolína.Součástí pokojů je společná kuchyňka.

Možnosti stravování

Restaurace v objektu.

Popis okolí

V okolí penzionu EDER se nachází aquapark, tenisové kurty, půjčovny kol, raftů-kanoí, lodiček, šlapadel, lyží. Dále je možnost vyjížďky na koních, bobová dráha, golf, yachting, windsurfing, kiteboarding. V blízkosti jsou i dvě letní kina. Možnost úschovy kol a lyží. V zimním období nabízíme výhodnou týdenní nabídku ubytování, polopenze, skipasu a skibusu do nedalekého rakouského lyžařského střediska Hochficht.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete