Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Eko Sport - Stachy

Stachy

Nekuřácký Penzion EkoSport je posazen do klidného prostředí těsně u hranic šumavského národního parku stranou od hlavní turistické trasy Strakonice - Vacov - Stachy – Zadov. Samotná poloha Penzionu nedaleko malé šumavské vesničky Rohanov s 85-ti trvale bydlícími obyvateli může něco napovědět o klidném prostředí pro strávení dovolené. Naším hlavním cílem je poskytovat příjemné a klidné zázemí pro …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rohanov 3, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy
Telefon
E-mail
penzion@ekosport.cz

Fotogalerie k článku

Nekuřácký Penzion EkoSport je posazen do klidného prostředí těsně u hranic šumavského národního parku stranou od hlavní turistické trasy Strakonice - Vacov - Stachy – Zadov. Samotná poloha Penzionu nedaleko malé šumavské vesničky Rohanov s 85-ti trvale bydlícími obyvateli může něco napovědět o klidném prostředí pro strávení dovolené. Naším hlavním cílem je poskytovat příjemné a klidné zázemí pro rekreaci především rodin s dětmi, čemuž je podřízeno vybavení penzionu i jeho provoz a zvláště pak nekuřácké prostředí objektu.

Možnosti stravování

Den u nás začíná snídaní. Vůně čerstvé ranní kávy Vás přivede k bohatému švédskému stolu, který pamatuje na milovníky vydatné snídaně, ale nezapomíná ani na racionální stravu nebo kakao pro malé děti. Poklidnou snídaňovou atmosféru už jen dokreslí křupavý teplý rohlíky z místní pekárny. Milovníky dobrého jídla jistě potěší naše domácí kuchyně s večeřemi připravovanými s láskou a podle osvědčených receptů.

Popis okolí

Zvlněná krajina, nadmořská výška 750 m n. m., vlastní venkovní bazén a víceúčelové travnaté hřiště, nedaleké přírodní koupaliště a fotbalové hřiště ve Vacově či lyžařské areály na Zadově a Javorníku, jakož i vlastní běžecké a cyklistické okruhy a samozřejmě i samotný název EkoSport zaručuje velmi výhodné podmínky nejen pro aktivně strávený čas při rekreaci, ale i pro tréninková soustředění sportovních oddílů.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete