Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion ESPERO Skokovy - Žďár

Žďár

Nabízíme pobyty pro zdravé i tělesně postižené a seniory v rodinném penzionu, ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích s umývadlem, s teplou a studenou vodou na pokojích. Toalety a sprchy na chodbách jednotlivých pater, celkem 60 lůžek v 21 pokojích (20 lůžek bezbariérových). Je možno využít tří televizí v domě, tělocvičny a také sauny s bazénkem. Každý den je možnost posezení v domácím baru s…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme pobyty pro zdravé i tělesně postižené a seniory v rodinném penzionu, ubytování v jedno až pětilůžkových pokojích s umývadlem, s teplou a studenou vodou na pokojích. Toalety a sprchy na chodbách jednotlivých pater, celkem 60 lůžek v 21 pokojích (20 lůžek bezbariérových). Je možno využít tří televizí v domě, tělocvičny a také sauny s bazénkem. Každý den je možnost posezení v domácím baru s letní zahrádkou přístupnou i ze silnice, též je zajištěno občerstvení třikrát denně během jídel v jídelně s terasou. Objekt je chráněn kamerovým systémem. Vlastní počítač (notebook) s bezdrátovou kartou (WIFI) je možno po dohodě připojit na Internet.

Možnosti stravování

Stravování 3 krát denně s odpolední lehkou svačinou (ovoce nebo koláček) na osobu. Dále nabízíme výbornou domácí kuchyň, s možností vytvoření vlastního jídelníčku na celý rekondiční pobyt s možným lékařským dohledem v domě, nevyhýbáme se ani dietní stravě.

Popis okolí

Nabízíme Vám uspořádání rekondičních pobytů ve Skokovech v Penzionu ESPERO. Náš penzion leží v srdci Českého ráje, v podzimních měsících i v srdci houbařského ráje.

Tipy na výlet po okolí

Trosky, Kost, zámek Sychrov, zámek Hrubý Rohozec, Prachovské skály, rozledny Kozákov a Mužský.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Mladé Boleslavi | list…

20.11.2024 - 20.11.2024
Dukelská 1093 293 01,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete