Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Fantazie Třeboň

Třeboň

Ubytování v Třeboni najdete na klidném místě, v těsné blízkosti nádherné přírody jižních Čech. Penzion Třeboň Fantazii najdete pouhé 4 kilometry od centra města Třeboň, do kterého vede lesní cesta pro pěší i cyklisty. Okolí penzionu je zaslíbeno cyklistům, rybářům a milovníkům krásné přírody.Srdečně Vás zveme do nově postaveného penzionu, který je obklopený velkou zahradou, v blízkosti lesů plnýc…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Stará Hlína 85, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Ubytování v Třeboni najdete na klidném místě, v těsné blízkosti nádherné přírody jižních Čech. Penzion Třeboň Fantazii najdete pouhé 4 kilometry od centra města Třeboň, do kterého vede lesní cesta pro pěší i cyklisty. Okolí penzionu je zaslíbeno cyklistům, rybářům a milovníkům krásné přírody.

Srdečně Vás zveme do nově postaveného penzionu, který je obklopený velkou zahradou, v blízkosti lesů plných hub, rybníků plných ryb a oblíbených cyklostezek. Penzion Fantazie nedaleko Třeboně s vlastním fitkem, WiFi, snídaně v ceně.

Další službou pro Vás je také zajištění dopravy z Třeboňského nádraží k nám do penzionu. Při odjezdu Vás opět rádi odvezeme k vlaku či autobusu. Pokud budete potřebovat vyprat oblečení a prádlo, to vše také zajistíme přímo v penzionu.

Možnosti stravování

Každé ráno připravujeme v penzionu domácí snídaně, které jsou v ceně ubytování. K tomu slouží společenská místnost s barem, kde je možné také  zakoupit chlazené i teplé nápoje a drobné občerstvení.

Popis okolí

Region Třeboňsko je zaslíbený cyklistům, rybářům a milovníkům krásné přírody po celý rok. Bohatý kulturní život měst můžete snadno vyměnit za klid venkovského života, navštívit lázně, rybníky Svět a Rožmberk, nebo pískové lomy.

Pokud zatoužíte po kultuře, divadelním představení či koncertu, pak Třeboň nabízí velké množství těchto zážitků.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete