Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Fatima - Koclířov

Koclířov

Náš penzion se nachází nad restaurací Fatima v samém centru obce. K penzionu patří velké parkoviště pro osobní auta, ale i pro autobusy a kamiony.Pokoje v penzionu jsou standartně vybavené s vlastním sociálním zařízením, možností přístupu na wifi internet zdarma.  

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Koclířov 228, Koclířov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Koclířov

Fotogalerie k článku

Náš penzion se nachází nad restaurací Fatima v samém centru obce. K penzionu patří velké parkoviště pro osobní auta, ale i pro autobusy a kamiony.

Pokoje v penzionu jsou standartně vybavené s vlastním sociálním zařízením, možností přístupu na wifi internet zdarma.

 

 

Možnosti stravování

Nabízíme možnost plné penze za 160Kč v Restauraci Fatima a nebo možnost volby stravy dle vlastního uvážení. Restaurace dále nabízí denní menu, hotová jídla, minutky a pizzu. Vše za přijatelné, lidové ceny. Restaurace nabízí 2 sály, takže si můžete vybrat zda chcete kuřácké a nebo nekuřácké prostředí.

Popis okolí

Penzion Fatima se nachází v obci Koclířov, která je u hlavního tahu Hradec Králové - Mohelnice a v těsné blízkosti města Svitavy.

Obec Koclířov je menší obcí se 700 obyvateli. Významnou dominantou obce je křesťanské poutní místo Fatima Koclířov, které se nachází na kopci v prostorách bývalého kláštera. Zde je možno se také ubytovat a nebo v samostatném Penzionu.

Toto poutní místo nabízí celoročně volně přístupný přírodní areál, který zahrnuje jak zahrady ve francouzském stylu, tak také menší lesík s mohutnou bukovou alejí. Dále zde naleznete řadu památníků a soch spojené právě s posláním poutního místa, a to se šířením poselství Fatimského zjevení. V přírodním areálu ještě naleznete přírodní amfiteátr s ovocným sadem a nebo křížovou cestu, která Vás po jejím zdolání odměním krásným výhledem do celé obce.

Na požádání je možno zajistit ubytováným komentovanou prohlídku. V rámci prohlídky je možno navštívit i technické zázemí (automatická kotelna) a nebo zdolat výstup na starobylou věž farního kostela.

Tipy na výlet po okolí

Naleznete na našich stránkách: http://www.cm-fatima.cz/tipy-na-vylet

Během prázdnin pořádáme společné výlety pro rekreanty.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete