Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Flora - Soběšovice

Soběšovice

Poskytujeme nadstandartní ubytování pro 12 osob.2x2lůžkový pokoj, 1x4 lůžkový pokoj, 1x apartmá se dvěmi ložnicemi pro 4 osoby. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV se satelitem ,lednici,HIFi. Pokoje jsou klimatizovány a jsou připojeny k internetu. Součástí penzionu je kuchyň s možnosti vlastního vaření,Fit centrum,solárium,zahradní terasa s grilem,internetový koutek, půjčovna kol,venkovn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Soběšovice 19, Soběšovice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Soběšovice

Fotogalerie k článku

Poskytujeme nadstandartní ubytování pro 12 osob.2x2lůžkový pokoj, 1x4 lůžkový pokoj, 1x apartmá se dvěmi ložnicemi pro 4 osoby. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV se satelitem ,lednici,HIFi. Pokoje jsou klimatizovány a jsou připojeny k internetu. Součástí penzionu je kuchyň s možnosti vlastního vaření,Fit centrum,solárium,zahradní terasa s grilem,internetový koutek, půjčovna kol,venkovní vyhřívaný bazén a vlastní parkoviště.

Možnosti stravování

Neposkytujeme stravování. Možno objednat snídaně.Kuchyň s možnosti vlastního vaření.

Popis okolí

Penzion se nachází v podhůří Beskyd u Žermanické přehrady, vzdálenost na pláž je 200 metrů.

Tipy na výlet po okolí

Možnost cykloturistiky v blízkém okolí i do blízkých Beskyd.Například na horu Prašivá s dřevěným koselíke nebo na horu Javorový s možností jízdy lanovkou.Autem je v dosahu město Štramberk, hrad Hukvaldy, skanzen v Rožnově pod Radhoštěm,lanovkou z Trojanovic na Pustevny a dále na horu Radhošť. Blízkost hranic s Polskem a Slovenskem vybízí k jejich návštěvě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete