Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Fontána-restaurant - Sudoměřice u Bechyně

Sudoměřice u Bechyně

V penzionu nabízíme celkovou ubytovací kapacitu v počtu patnácti lůžek. Pokoje prošly kompletní rekonstrukcí - jsou vybaveny novými okny, topením, nábytkem, koberci ..., vše pro Vaši maximální spokojenost. Pokoje jsou rozděleny následovně: 1 x dvoulůžkový, 2 x třílůžkový, 1 x čtyřlůžkový, 1 x apartmán 5 lůžek ve dvou místnostech. Všechny pokoje jsou umístěny v 1. patře. Každý pokoj má své vlastní…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sudoměřice u Bechyně 54, Sudoměřice u Bechyně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Sudoměřice u Bechyně

Fotogalerie k článku

V penzionu nabízíme celkovou ubytovací kapacitu v počtu patnácti lůžek. Pokoje prošly kompletní rekonstrukcí - jsou vybaveny novými okny, topením, nábytkem, koberci ..., vše pro Vaši maximální spokojenost. Pokoje jsou rozděleny následovně: 1 x dvoulůžkový, 2 x třílůžkový, 1 x čtyřlůžkový, 1 x apartmán 5 lůžek ve dvou místnostech. Všechny pokoje jsou umístěny v 1. patře. Každý pokoj má své vlastní WC a koupelnu. Vytápění a ohřev vody je zajišťován plynem. Na požádání jsou pokoje vybaveny televizory se satelitní přípojkou.Úklid je prováděn čistícím systémem Rainbow.V přízemí hotelu je restaurace. Pro společnost vyžadující více soukromí je k dispozici salónek. Před hotelem se nachází park a můžete též využít příjemného venkovního posezení.

Možnosti stravování

Od 15 hod.otevřena restaurace. Možnost snídaně, polopenze i plné penze.

Popis okolí

Penzion Fontána se nachází v obci Sudoměřice u Bechyně, při silnici mezi Táborem a Bechyní, v malebné přírodě Jižních Čech. Ubytování je provozováno jako celoroční.

Tipy na výlet po okolí

V okolí hotelu jsou výborné podmínky pro celoroční rekreaci strávenou jako aktivní sportovní dovolená turistika, cyklistika, plavání, jízda na koních, sjíždění řeky, golf, běh na běžkách..., sběrem hub a borůvek, rybařením, návštěvou kulturních či přírodních pamětihodností, či příjemným lenošením.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete