Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Gabreta - Borová Lada

Borová Lada

Stylový šumavský penzion Gabreta najdete v obci Borová Lada. K pezionu patří velká zahrada s ohništěm a dětským hřištěm. Penzion má wellness část s bazénem (22 m dlouhý s nízkými hladinami chlóru - vhodný i pro plavání s kojenci). Je zde také relaxační lůžko a schody s tryskami, podvodní blower, trysky k masáži zad, vířivka, sauna a Kneippův chodník.  Penzion poskytuje ubytování v pěti apartmánec…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Borová Lada 88, Borová Lada
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Borová Lada

Fotogalerie k článku

Stylový šumavský penzion Gabreta najdete v obci Borová Lada. K pezionu patří velká zahrada s ohništěm a dětským hřištěm. Penzion má wellness část s bazénem (22 m dlouhý s nízkými hladinami chlóru - vhodný i pro plavání s kojenci). Je zde také relaxační lůžko a schody s tryskami, podvodní blower, trysky k masáži zad, vířivka, sauna a Kneippův chodník.  Penzion poskytuje ubytování v pěti apartmánech nebo dvoulůžkovém studiu s kuchyňským koutem. Každý apartmán je vybaven vlastní koupelnou, zařízenou kuchyní a ložnicí. Je zde možnost připojení k internetu přes WIFI.

  • Pro děti je připraven relaxační bazének s balónky, stůl na malování, žíňěnky a hračky
  • Cyklistům je k dispozici kolárna pro úschovu kol

 

Možnosti stravování

Stravování vlastní, nebo v restauracích v Borové ladě

Popis okolí

V Borové Ladě můžete navštívit nejbližší a nejkrásnější z šumavských slatí - Chalupskou slať, projít se na Knížecí pláně nebo vyrazit k Pramenům Vltavy. Obec Kvilda je vzdálena 8 km a Vimperk 16 km od Borové Lady. 

Tipy na výlet po okolí

Kromě sportovního vyžití se můžete zúčastnit programů určených turistům a pořádaných správou NP Šumava. Velkým zážitkem pro všechny je návštěva německé strany Šumavy - Bavorského lesa a taky Stezky v korunách stromů.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete