Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Grácie - Třeboň

Třeboň

Nově zrekonstruovaný penzion Grácie nabízí ubytování v blízkosti zámeckého parku, pět minut chůze od náměstíK dispozici je úschovna kol. Parkování je možné na přilehlých parkovištích v blízkosti penzionu. Penzion je nekuřácký. K ubytování je možné využít šest dvoulůžkových pokojů, jeden třílůžkový pokoj a jeden čtyřlůžkový pokoj o celkové kapacitě 19 lůžek. Pokoje jsou prostorné a vybaveny stylov…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sokolská 8, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný penzion Grácie nabízí ubytování v blízkosti zámeckého parku, pět minut chůze od náměstíK dispozici je úschovna kol. Parkování je možné na přilehlých parkovištích v blízkosti penzionu. Penzion je nekuřácký. K ubytování je možné využít šest dvoulůžkových pokojů, jeden třílůžkový pokoj a jeden čtyřlůžkový pokoj o celkové kapacitě 19 lůžek. Pokoje jsou prostorné a vybaveny stylovým nábytkem. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizí.

Možnosti stravování

V přízemí penzionu můžete navštívit útulnou stylovou kavárnu, kde můžete ochutnat lahodnou kávu a v horkých letních dnech se osvěžit chlazenými nápoji. Zde jsou našim hostům podávány snídaně.

Popis okolí

Penzion se nachází v blízkosti zámeckého parku, pět minut chůze od náměstí.

Tipy na výlet po okolí

Prohlídky zámku, Schwarzemberské hrobky, města a jeho památek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete