Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion HÁJENKA - Josefův Důl

Josefův Důl

Naše ubytovací zařízení najdete v obci Josefův Důl v Jizerských horách v nadmořské výšce 820 m bezprostředně u nástupu Jizerské lyžařské magistrály a mnoha cyklistických tras. Ubytování přímo u začátku cyklo a bežecké trasy Jizerské horyUbytování v našem penzionu nabízíme v 9 pokojích různých velikostí, stravování v příjemné nekuřácké restauraci s krbem i samostatnou jednací místnost, salonek. Me…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Josefův Důl 114, Josefův Důl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Josefův Důl

Fotogalerie k článku

Naše ubytovací zařízení najdete v obci Josefův Důl v Jizerských horách v nadmořské výšce 820 m bezprostředně u nástupu Jizerské lyžařské magistrály a mnoha cyklistických tras. Ubytování přímo u začátku cyklo a bežecké trasy Jizerské horyUbytování v našem penzionu nabízíme v 9 pokojích různých velikostí, stravování v příjemné nekuřácké restauraci s krbem i samostatnou jednací místnost, salonek. Mezi další vybavení a služby v našem ubytování patří sauna, parkování u objektu, dětský koutek, terasa s krásným výhledem.Náš penzion poskytuje ubytování v Jizerských horách - ideálním místem jak pro aktivní dovolenou, tak pro oslavy, svatby či firemní akce. Přijeďte strávit příjemnou dovolenou či jen víkend do srdce Jizerských hor Jizerské hory nabízejí ideální místo pro ubytování rodin s dětmi - máme dětský koutek a venku pískoviště a malé hřiště.

Možnosti stravování

Výtečnou kuchyni se spoustou domácích specialit MISTRA ŠÉFKUCHAŘE můžete vychutnat v naší pohodové a příjemné restauraci s kapaciotu 30 míst a krbem, který Vás po celodenním pobytu na horách zahřeje. Čepujeme PLZEŇ a GAMBRINUS. Zárukou dobrého večera je i kvalitní víno. Nabízíme Vám to nejlepší. Víno, které má tu čest a kvalitu, že je nabízeno i na Pražském hradě: Víno od sklepmistra BALOUNA, oblast Velké Pavlovice.Kompletní nabídku pro pořádání rodinných oslav, školení, seminářů a dalších podobných akcí Vám rádi sestavíme na míru. Neváhejte nás kontaktovat

Popis okolí

Jizerské hory jsou díky své poloze velmi oblíbenou destinací mnoho návštěvníků z ČR ale i ze sousedních zemí. Mezi hlavní lákadla Jizerských hor patří zejména Jizerská magistrála, protržená přehrada, Bedřichovská přehrada nebo nespočet rašelinišť a rozhleden. Ubytování v Jizerských horách na Hájence je perfektní rekreační a relaxační volba. Dýchne na Vás příroda, můžete využít mnoha turistických či cyklo tras začínajících přímo u našeho penzionu, v zimě pak Jizerské hory nabídnou skvělé lyžařské podmínky – mnoho sjezdovek a upravovaných běžeckých tras.U nás se spojuje nové komfortní ubytování v přírodě s možností sportovního vyžití přímo u penzionu.

Tipy na výlet po okolí

Můžete se inspirovat běžeckými tipy či cyklotrasami. Též doporučujeme návštěvu naší vesničky 3,5km lesní cestou a jejích zajímavostí – kostel, vodopády Jedlová, koupaliště atd. Dokud máte malé děti, jistě je nadchne jízda lokálním motoráčkem, třeba do Tanvaldu či až do Harachova nebo Liberce.Doporučujeme návštěvu nově zrekonstruované kryté koupaliště či přehradu v Jablonci nad Nisou, AQUAPARK BABYLON v Liberci a návštěvu obou měst. Neměli byste zapomenout ani na Ještěd. Pokud budete u nás trávit dovolenou s dětmi, jistě navštivte Pěnčín, kozí farmu a výrobnu perel. Projet se můžete i motoráčkem ňa Černou Studnici, rozhlednu.Více tipů na výlety Vám rádi sdělíme osobně po Vašem příjezdu, můžete si u nás koupit mapu Jizerských hor pro léto i zimu, či nahlédnout do Průvodců po Jizerských horách. Nebo se Vám nikam nechce? Nevadí, u nás už jste v lese, stačí usednout na terasu před Hájenkou a dýchat čerstvý vzduch.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete