Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Hamr Restaurant - Trhanov

Trhanov

Poloha a dosažitelnost: Leží v podhůří Čerchova v Českém lese, mezi obcemi Trhanov a Klenčí p.Čerchovem v blízkosti Domažlic. Dobrá dostupnost vlakem i autobusem. V případě příjezdu vlastním vozidlem zajištěné bezpečné parkování v objektu. Vybavení a služby: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí.Pokoje: 2x dvoulůžkový, 2x třílůžkový - s možností přistýlek. Stravování ve vla…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nový Hamr 38, Trhanov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Trhanov

Fotogalerie k článku

Poloha a dosažitelnost: Leží v podhůří Čerchova v Českém lese, mezi obcemi Trhanov a Klenčí p.Čerchovem v blízkosti Domažlic. Dobrá dostupnost vlakem i autobusem. V případě příjezdu vlastním vozidlem zajištěné bezpečné parkování v objektu. Vybavení a služby: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí.

Pokoje: 2x dvoulůžkový, 2x třílůžkový - s možností přistýlek. Stravování ve vlastní restauraci, možnost snídaní i polopenzí. Úschova kol v objektu.

K dispozici venkovní bazén, posezení v altánu s grilem. Rekreace a služby v okolí:

Možnosti stravování

http://penzionhamr.wz.cz/

Popis okolí

V okolí se nacházejí koupaliště od 2 do 5km, např. Mlýneček, Babylon. V blízkém okolí též sportoviště tenis. Při nepřízni počasí krytý bazen v Domažlicích a Aquapark v blízkém německém Waldmunchenu. V zimních měsících blízké běžecké trasy v Caparticích i sjezdovka na Sádku.

Tipy na výlet po okolí

http://penzionhamr.wz.cz/

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete