Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Harmonie - Žlutice

Žlutice

Ať už chcete sportovat či odpočívat, pobyt u nás Vám poskytne spoustu možností a nezapomenutelných zážitků. V našich nově zařízených pokojích a apartmánech najdete vše potřebné pro vaše maximální pohodlí. Plně k dispozici jsou Vám naše dva simulátory Visual, které mají v nabídce golf, fotbal, hokej, baseball a basketbal. U golfu můžete vybírat z 30 hřišť. Veškeré sportovní náčiní Vám zapůjčíme.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Ať už chcete sportovat či odpočívat, pobyt u nás Vám poskytne spoustu možností a nezapomenutelných zážitků. V našich nově zařízených pokojích a apartmánech najdete vše potřebné pro vaše maximální pohodlí. Plně k dispozici jsou Vám naše dva simulátory Visual, které mají v nabídce golf, fotbal, hokej, baseball a basketbal. U golfu můžete vybírat z 30 hřišť. Veškeré sportovní náčiní Vám zapůjčíme zdarma. Virtuální bowling můžete hrát na dvou drahách. Hřiště pro squash nabízí i možnost hraní volejbalu pro čtyři hráče - volleyball.

Možnosti stravování

Součástí penzionu je vyhlášená restaurace s výbornou kuchyní. Na stálém jídelním lístku nechybí ryby, zvěřina a zejména bio jehněčí a bio hovězí z vlastního chovu, dále těstoviny, saláty a kuřecí masa. K dispozici je venkovní altán s grilem a příjemné venkovní posezení. Pro rodinné oslavy můžete využít salonek nebo vinárnu.

Popis okolí

Penzion je situován v příjemném ekologickém, kulturním a historickém prostředí Karlovarského kraje, 30 km od Karlových Varů. V okruhu 15 km se nachází stolová hora Vladař s archeologickými vykopávkami, historická města Valeč, Chyše, Rabštejn nad Střelou a Manětím. Okolní lesy a louky jsou plné hub, lesních plodů a zvěře, ideálním místem pro houbaření a myslivost. Řeka Střela je rájem pro rybaření. Náš penzion je výtečným výchozím místem pro cykloturistiku, pěší výlety a hipoturistiku.

Tipy na výlet po okolí

Cykloturistika, hipoturistika. Žlutice. Zámek Chýše. Zámek Manětín. Karlovy Vary. Vladař. Valeč. Rabštejn nad Střelou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete