Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Harmonny - Český Krumlov

Český Krumlov

Penzion Harmonny nabízí ubytování v soukromí na jednom z nejklidnějších míst na území města Český Krumlov.K dispozici jsou standartně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Ve společenské místnosti je lednička, mikrovlná trouba a varná konvice volně k použití. Penzion má vlastní parkoviště, které je pro hosty zdarma. Pokoje …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vyšný 259, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Penzion Harmonny nabízí ubytování v soukromí na jednom z nejklidnějších míst na území města Český Krumlov.

K dispozici jsou standartně vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Ve společenské místnosti je lednička, mikrovlná trouba a varná konvice volně k použití. Penzion má vlastní parkoviště, které je pro hosty zdarma. Pokoje a okolí je pokryto Wi-Fi přípojením k Internetu. Cyklistům nabízíme zdarma úschovu kol. Celý objekt je nekuřácký.

Popis okolí

Okolí penzionu nabízí široké kulturní a sportovní vyžití vhodné i pro rodinnou dovolenou - historické centrum se zámkem Český Krumlov, zámecká zahrada s otáčivým hledištěm, různá muzea (např. voskových figurin, útrpného práva, fotografie) a galerie.

Milovníci sportu mohou navštívit blízké tenisové kurty, plavecký bazén, splout Vltavu vyrazit za turistikou na Šumavu, k vodní nádrži Lipno či zdolat blízkou horu Kleť (1084 m.n.m.). V zimě možnost dojíždění na lyžařská střediska Kramolín nebo Hochficht.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete