Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Hrabal - Česká Lípa

Česká Lípa

V penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový. Do každého pokoje je možné přidat přistýlku nebo dětské lůžko pro naše nejmenší návštěvníky.Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, vlastním sociálním zařízením a přípojkou na internet, na požádání jsme schopni zajistit čističku vzduchu pro hosty s potížemi dýchacích cest.Budete-li mít s sebou i Vašeho čtyřnohého p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí T.G.M. 130, Česká Lípa
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Česká Lípa

Fotogalerie k článku

V penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový. Do každého pokoje je možné přidat přistýlku nebo dětské lůžko pro naše nejmenší návštěvníky.Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, vlastním sociálním zařízením a přípojkou na internet, na požádání jsme schopni zajistit čističku vzduchu pro hosty s potížemi dýchacích cest.Budete-li mít s sebou i Vašeho čtyřnohého přítele, není problém aby sdílel pokoj s Vámi. Musí být však slušně vychovaný a nesmí narušovat chod penzionu. Parkování je zajištěno na náměstí T.G.M. a je zahrnuto v ceně pokoje.

Možnosti stravování

Restaurace slouží pro širokou veřejnost i pro návštěvníky penzionu. Ti, kteří se u nás chtějí pouze naobědvat, nabízíme možnost výběru z několika hotových jídel, dále nabízíme široký sortiment minutek, kde potěšíme jak milovníky steakové kuchyně, tak i rybích pochoutek.Všechny tyto pokrmy se dají spláchnout douškem piva značky Staropramen a také u nás můžete ochutnat pivo Stella Artois.

Popis okolí

Českolipsko patří k vyhledávaným rekreačním oblastem. Jeho atraktivnost je dána četností rozmanitých a pestrých krajinných a přírodních prvků a relativně málo narušeným životním prostředím. Jeho území pokrývají rozsáhlé lesní porosty, které zejména v severní části okresu, kde se rozkládají Lužické hory, přitahují příznivce zimních sportů do okolí Nového Boru a Kamenického Šenova. Tato oblast je dále přitažlivá i pro příznivce turistiky a cykloturistiky, je zde možnost využití přeshraničních turistických stezek do SRN. Jedná se o přechody Krompach - Oybin Hain, Krompach - Jonsdorf, Dolní Světlá - Waltersdorf a Petrovice - Lückendorf.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete