Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Imlauf - Lázně Bělohrad

Lázně Bělohrad

Penzion Imlauf nabízí příjemné ubytování v lázeňském městečku Lázně Bělohrad. Objekt je v centru města. Parkování je zajištěno ve vzdálenosti asi 50m. Hlídané parkoviště je ve vzdálenosti necelého kilometru od penzionu. Ubytování zajišťujeme v 1-2 lůžkových a 2-4 lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny kuchyňkou, která poskytuje lednici, 2 plotýnkový vařič, mikrovlnou troubu a varnou kon…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
T. G. Masaryka/104, Lázně Bělohrad
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Lázně Bělohrad

Fotogalerie k článku

Penzion Imlauf nabízí příjemné ubytování v lázeňském městečku Lázně Bělohrad. Objekt je v centru města. Parkování je zajištěno ve vzdálenosti asi 50m. Hlídané parkoviště je ve vzdálenosti necelého kilometru od penzionu. Ubytování zajišťujeme v 1-2 lůžkových a 2-4 lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny kuchyňkou, která poskytuje lednici, 2 plotýnkový vařič, mikrovlnou troubu a varnou konvici. Ke každému pokoji patří koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Na každém pokoji je televize a možnost wi-fi připojení k internetu.

Možnosti stravování

V blízkosti penzionu se nachází několik restaurací.

Popis okolí

Lázně Bělohrad je malebné lázeňské městečko v Podkrkonoší. Ubytovaní v penzionu Imlauf mají možnost využití léčebných procedur v místních lázních. Město nabízí řadu sportovních aktivit - tenisové kurty, minigolf, tenisová hala, sportovní hala, krytý bazén, sportovní hřiště. Město a Anenské slatinné lázně pořádají řadu kulturních akcí v průběhu celého roku.

Tipy na výlet po okolí

Turistické výlety po okolí - Bažantnice, Byšička, Hřídelec. Cykloturistické výlety po okolí - Zvíčina, Mezihoří, Pecka, Hořice, Nová Paka. Možnost výletů do blízkého i vzdálenějšího okolí - Jičín, Dvůr Králové, Český ráj, Krkonoše.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete