Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Jelenka - Smržovka

Smržovka

Penzion Jelenka se nachází na úpatí Černé studnice v Jizerských horách. Pension Jelenka je nově zrekonstruovaná vila z počátku dvacátého století. abízíme Vám celoroční levné ubytování ve dvou až čtyřlůžkových apartmánech s kuchyňkou a příslušenstvím od 220,- Kč.a ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se společnou kuchyňkou a příslušenstvím od 200Kč. Apartmány jsou dvou až třílůžkové, standardně vybav…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jelení Kout 938, Smržovka
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Smržovka

Fotogalerie k článku

Penzion Jelenka se nachází na úpatí Černé studnice v Jizerských horách. Pension Jelenka je nově zrekonstruovaná vila z počátku dvacátého století. abízíme Vám celoroční levné ubytování ve dvou až čtyřlůžkových apartmánech s kuchyňkou a příslušenstvím od 220,- Kč.a ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se společnou kuchyňkou a příslušenstvím od 200Kč. Apartmány jsou dvou až třílůžkové, standardně vybavené, mají vlastní koupelnu a kuchyňku. Kuchyňky jsou vybaveny elektrickým dvouvařičem, rychlovarnou konvicí, ledničkou a nádobím. Pokoje jsou dvou a čtyřlůžkové, standardně vybavené, umyvadlo na pokoji, na chodbě společná kuchyňka a koupelna.Kuchyňka je vybavena elektrickým dvouvařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou a nádobím.

Možnosti stravování

K dispozici kuchyňka pro vlastní vaření a restaurace v okolí.

Popis okolí

Penzion se nachází v klidné části Smržovky. Parkování přímo u objektu. mržovka leží napůli cesty mezi Jabloncem nad Nisou a Tanvaldem. Smržovka je ideálním východiskem pro výlety jak do Jizerských hor, tak do Krkonoš. Jsou zde výborné podmínky jak pro pěší turistiku, tak pro náruživé cyklisty.

Tipy na výlet po okolí

Aquapark v Jablonci n/N (10 min autem) nabízí 25m bazén, tobogány, divokou řeku, Jablonecká přehrada 10 min autem. Do Aquaparku Babylon v Liberci se dostanete autem cca za 20 min. V okolí je také několik zámků a hradů: 30 km zámek Hrubý Rohozec, Turnov; 35 km renesanční zámek Frýdlant; 40 km Český ráj, zámek Humprecht, hrad Kost, zřícenina Trosky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete