Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion JESTŘÁBKA - Jestřabí Lhota

Jestřabí Lhota

Penzion JESTŘÁBKA nabízí ubytování v moderně zařízeném soukromém prostředí rozlehlého rodinného domu s 10 dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji s možností přistýlky. Pokoje jsou standardně vybaveny vlastním sociálním zařízením WC + koupelna, kuchyňskou linkou včetně vybavení, ledničkou s mrazákem, jídelním stolem a židlemi, postelemi s povlečením, šatními skříněmi ... K dispozici je v ceně ubytován…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jestřabí Lhota 47, Jestřabí Lhota
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kolín
Obec
Jestřabí Lhota

Fotogalerie k článku

Penzion JESTŘÁBKA nabízí ubytování v moderně zařízeném soukromém prostředí rozlehlého rodinného domu s 10 dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji s možností přistýlky. Pokoje jsou standardně vybaveny vlastním sociálním zařízením WC + koupelna, kuchyňskou linkou včetně vybavení, ledničkou s mrazákem, jídelním stolem a židlemi, postelemi s povlečením, šatními skříněmi ... K dispozici je v ceně ubytování WiFi připojení na internet zdarma, venkovní bazén a minipláž, zázemí ke grilování a venkovnímu posezení a parkování uvnitř objektu penzionu. Nabízíme výhodné ceny pro dlouhodobé ubytování.

Možnosti stravování

Vlastní - na každém pokoji je kompletně vybavená kuchyňská linka s příslušenstvím, sporákem, pečící troubou, ledničkou s mrazákem, s mikrovlnkou ...

Popis okolí

Okolí penzionu

V okolí penzionu cca 100m je přímo v obci Jestřabí Lhota dostupný kulturní dům s restaurací a vinným sklípkem celoroční zajímavé akce, disco, plesy a taneční zábavy. Vzdálenost penzionu od Kolína je cca 6km, vzdálenost od automobilky T.P.C.A.

cca 2km

v okolí obce Jestřabí Lhota jsou nově vybudované cyklostezky v Polabí vhodné pro cykloturistiku a in-line bruslení ... a mnoho dalších zajímavostí a památek v okolí. Tipy na relaxační činnost a odpočinek Pro ubytované hosty půjčujeme horská kola, in-line brusle, doporučíme ideální tipy na výlety v okolí do zajímavých lokalit, mezi něž patří i lázeňské město Poděbrady, kam se lze dostat po nově vybudovaných cyklostezkách.

Můžeme na podnět našich hostů zařídit i půjčovnu rybářského náčiní pro rybolov v okolních rybnících, nebo zapůjčit houbařské košíky pro návštěvu okolních lesů Labské kotliny.

Tipy na výlet po okolí

Okolí obce Jestřabí Lhota V okolí obce Jestřabí Lhota je také mnoho možností ke koupání v přírodních rybnících, ale i v uměle vytvořených koupalištích vzniklých předchozí těžbou písku, jako jsou již hojně navštěvovaná koupaliště v nedalekých obcích Hradišťko I., Veltruby a Velký Osek ... všechny jsou v dosahu do 3km až 5km od Penzionu JESTŘÁBKA.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Brod 1995 přivítá letos No Name, Ho…

17.08.2024 - 17.08.2024
Český Brod

17. srpna se v Českém Brodě uskuteční v pořadí 11. ročníku hudebního festivalu Brod 1995. Jednodenní přehlídka, která…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete