Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kantor - Tanvald

Tanvald

Penzion Vám nabízí možnost strávit Vaši zaslouženou dovolenou v příjemném rodinném prostředí, v krásné přírodě a za rozumnou cenu. V prvním patře penzionu je 6 dvou až čtyřlůžkových pokojů při maximální kapacitě 23 lůžek. Celý interiér penzionu je obložen dřevem. V přízemí je společenská místnost, která je zařízena kulečníkovým stolem, barevnou televizí, satelitním přijímačem a krbem. U penzionu …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Příchovická 135, Tanvald
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Tanvald

Fotogalerie k článku

Penzion Vám nabízí možnost strávit Vaši zaslouženou dovolenou v příjemném rodinném prostředí, v krásné přírodě a za rozumnou cenu. V prvním patře penzionu je 6 dvou až čtyřlůžkových pokojů při maximální kapacitě 23 lůžek. Celý interiér penzionu je obložen dřevem. V přízemí je společenská místnost, která je zařízena kulečníkovým stolem, barevnou televizí, satelitním přijímačem a krbem. U penzionu je vlastní otevřené parkoviště. I v zimních měsících je snadný přístup k penzionu, neboť cesta je udržována pro pravidelnou autobusovou linku z Tanvaldu. Domácím zvířatům vstup povolen.

Možnosti stravování

Restaurace.

Popis okolí

Penzion Kantor se nachází na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, 650 m nad mořem. Okolí penzionu ideálním místem pro pěší turistiku nebo jízdu na horském kole, náročnějším může skvěle posloužit venkovní bazén. Při teplých večerech je možno rožnit, udit či cokoliv na přání opékat. Lyžaři mohou využít běžeckých tratí nebo nedalekých sjezdovek (Tanvaldský Špičák, Paseky, Rokytnice n/J, Harrachov). Půjčovna lyží, lyžařský vlek, Posilovna, Minigolf a Bowling - 2 km, Billiard a Sauna - 2.5 km, Solárium - 1.5 km, Sportovní hala a Tenisový kurt - 2.5 km, Šipky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete