Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kaplanka - Znojmo

Znojmo

Penzion Kaplanka nabízí ubytování v 8 dvoulůžkových, 1 třílůžkovém a 3 čtyřlůžkových pokojích. Můžete si vybrat také některý z 3 jednoložnicových a 2 dvouložnicových apartmánů, odkud se Vám nabízí překrásný výhled na Národní park Podyjí či perly historického jádra města Znojma. Cyklisté mohou uschovat svá kola v jedné ze dvou koláren, řidičům nabízíme možnost bezpečného parkování na našem parkovi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U Branky 6, Znojmo
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Znojmo

Fotogalerie k článku

Penzion Kaplanka nabízí ubytování v 8 dvoulůžkových, 1 třílůžkovém a 3 čtyřlůžkových pokojích. Můžete si vybrat také některý z 3 jednoložnicových a 2 dvouložnicových apartmánů, odkud se Vám nabízí překrásný výhled na Národní park Podyjí či perly historického jádra města Znojma.

Cyklisté mohou uschovat svá kola v jedné ze dvou koláren, řidičům nabízíme možnost bezpečného parkování na našem parkovišti.

Možnosti stravování

Našim hostům nabízíme snídaně nebo lehké občerstvení, pro vlastní potřebu také plně vybavenou kuchyňku. K ochutnávce znojemských vín nebo k příležitosti oslav mohou hosté i návštěvníci využít naši vinárnu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete