Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Karst - Blansko

Blansko

Rodinný penzion se nachází v klidné části města Blansko, které je vstupní bránou do Národní přírodní rezervace Moravský kras. Pension nabízí ubytování v účelně a vkusně vybavených dvou a čtyřlůžkových pokojích, které mají vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyň s lednicí a TV. Dále má penzion 3 apartmány, každý apartmán má samostatný vchod, socialní zařízení je přímo na pokoji, plně vyb…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Chelčického 1, Blansko
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Blansko

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion se nachází v klidné části města Blansko, které je vstupní bránou do Národní přírodní rezervace Moravský kras. Pension nabízí ubytování v účelně a vkusně vybavených dvou a čtyřlůžkových pokojích, které mají vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyň s lednicí a TV. Dále má penzion 3 apartmány, každý apartmán má samostatný vchod, socialní zařízení je přímo na pokoji, plně vybavená kuchyňka s lednicí a TV. Parkování aut je zajištěno zdarma v garážích a v uzavřeném areálu pensionu, kde je i zahradní posezení pro hosty s možností opékání a grilování. Pro naše hosty zajišťujeme rezervaci vstupenek do jeskyní v Moravském krasu a vlastní dopravu po okolí nebo k vlaku či autobusu a informační servis o zdejším regionu s řadou turistických tras a cyklostezek.

Možnosti stravování

Všechny pokoje a apartmány mají plně vybavenou kuchyňku s lednicí, podáváme snídaně, do 10 minut chůze od penzionu jsou 3 restaurace, pizzerie a letní zahrádka.

Popis okolí

V okolí Blanska je spousta turistických tras pro pěší i cyklisty. Nedaleko našeho pensionu je rekreační oblast Pálava - koupání, půjčovna lodiček, občerstvení, dětská hřiště a minigolf. Možnost sportovního vyžití na sportovním ostrově v Blansku (500 m od našeho pensionu) - Aquapark, plavecký bazén, koupaliště, sauna, whirpool, solarium, zimní stadion, krytá hala, tenisové dvorce, atletický stadion, baseball, 2 fotbalová hřiště, squash a bowling. Rádi Vám poradíme při výběru turistických tras a výletů do okolí ve Vašem volném čase.

Tipy na výlet po okolí

Moravský kras. Je zde takřka 1000 jeskyní, přístupné jsou však pouze čtyři. Mezi nejznámější patří jeskyně Punkevní, dále pak Kateřinská, Balcarka a Sloupsko-šošůvské jeskyně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete