Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion KATKA - Horní Maršov

Horní Maršov

Rodinný pension KATKA nabízí ubytování v rodinných pokojích rodinný pokoj se skládá ze dvou propojených místností - ložnice, každá pro dvě osoby a dvoulůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociálním zařízení vana nebo sprchový kout, WC, televizi a bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Celková kapacita je 16 lůžek. Příjemné posezení zajištěno v restauraci s možností celodenního str…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipová 38, Horní Maršov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Horní Maršov

Fotogalerie k článku

Rodinný pension KATKA nabízí ubytování v rodinných pokojích rodinný pokoj se skládá ze dvou propojených místností - ložnice, každá pro dvě osoby a dvoulůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociálním zařízení vana nebo sprchový kout, WC, televizi a bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Celková kapacita je 16 lůžek. Příjemné posezení zajištěno v restauraci s možností celodenního stravování nebo polopenze.

Možnosti stravování

Restaurace penzionu KATKA nabízí krkonošskou kuchyni a široký výběr pivních moků. Pokud máte zájem si rezervovat místo pro vaši akci narozeniny, srazy, obchodní jednání aj., je možné se domluvit i na časech mimo otvírací dobu. Na podobné akce zajistíme občerstvení a piva na přání dle aktuální nabídky. Každý den aktuální sportovní přenosy na velkém plátně Sledujte sportovní přenosy se svými kamarády u nás na velkém plátně a prožijte tu správnou sportovní atmosféru. Ke stabilní nabídce piv značky Březňák, Krušovice a Krakonoš je zde pro pivomilce i čtvrtá pípa, kde se pravidelně střídají piva z pivovarů Starobrno a Primátor. K pivu se nabízí tradiční pochutiny k pivu: nakládané zrající sýry, utopenci, tvarůžky, hermelín, pikantní klobásky. Když by vám bylo líto, že už musíte odejít, můžete si pro radost ještě koupit domů lahvové pivo z naší široké nabídky.

Popis okolí

Region Skiarena KRKONOŠE vznikl spojením 6 lyžařských areálů východních Krkonoš, tj. Skiareálů Černá hora - Janské Lázně, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, Velká Úpa, Malá Úpa, Svoboda nad Úpou a lze jej považovat za jednu z největších oblastí České republiky, kde mohou lyžaři využít platnosti společné jízdenky skipasu. V blízkém okolí se nachází známá lyžařská střediska Janské Lázně kabinová lanovka a 8 vleků a Pec pod Sněžkou 11 sjezdovek. Do obou středisek vás zdarma doveze skibus. Velká Úpa lanovka na Portásky - 5 km.

Tipy na výlet po okolí

V létě ideální možnosti pro pěší výlety a cykloturistiku. Houbařský a rybářský ráj. Trutnov - Krkonošské muzeum - 16 km. Zoo - Safari Dvůr Králové - 40 km Bazén + koupaliště s tobogánem - Trutnov.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete