Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kerak - Jetětice

Jetětice

Penzion nabízí pronájem apartmánu celkem pro 8 osob. V objektu jsou tři zařízené pokoje, dva třílůžkové a jeden dvoulůžkový. Každý pokoj má koupelnu se sprchou a WC. Je možné pronajímat i jednotlivé pokoje. Součástí apartmánu je kuchyně s jídelním koutem, terasa s posezením, odkud je pěkná vyhlídka do okolní krajiny, zahradní posezení s ohništěm a malým grilem. Lze využívat i velkou zahradu ke sp…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jetětické Samoty 85, Jetětice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Jetětice

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí pronájem apartmánu celkem pro 8 osob. V objektu jsou tři zařízené pokoje, dva třílůžkové a jeden dvoulůžkový. Každý pokoj má koupelnu se sprchou a WC. Je možné pronajímat i jednotlivé pokoje. Součástí apartmánu je kuchyně s jídelním koutem, terasa s posezením, odkud je pěkná vyhlídka do okolní krajiny, zahradní posezení s ohništěm a malým grilem. Lze využívat i velkou zahradu ke sportovním hrám, pro děti je tu skluzavka a houpačka. Parkování je přímo u objektu, možnost úschovy kol. V apartmánu se nekouří,možno na zahradním posezení.

Možnosti stravování

Vlastní vaření-kuchyňská linka se základním nádobím,sklokeramická varná deska,mikrovlnná trouba,varná konvice,lednice s mrazničkou, možno využít bylinkovou zahrádku.Obchod s potravinami v Jetěticích -1 km. Restaurace u Šáchů -100 m,restaurace v Podolí-2,5 km,Hotel Vltava-1 km,v Písku vyhlášená restaurace Středověká krčma se zábavným programem.

Popis okolí

Penzion Kerak leží v klidné rekreační oblasti uprostřed nádherné přírody,blízko řeky Vltavy s písčitou pláží-800 m,možnost rybaře- ní,jízda na motorových člunech a plachetnicích-půjčovna lodí,hou- baření v nedalekých lesích,v zimě běžkování,bruslení, sjezdové lyžování-areál Monínec,cykloturistika,plavba parníkem na Zvíkov a Orlík,jezírka a rybníky,projížďky na koních.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Zvíkov, Strakonice, zámky Orlík, vodní zámek v Blatné, Bechyni, starobylá města Písek a Tábor-Husitské muzeum, Památky v Milevsku- klášter,rybníky ke koupání Pytlák, Vášův, krokodýlí farma v Protivíně, golfová hřiště na Cunkově, v Bechyni, bechyňské lázně, Kančí jezírko s lekníny ve schwanzenberských lesích, turistika kolem Vltavy, Beránkovou strouhou, cyklotrasy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Milevsku | září 2024

24.09.2024 - 24.09.2024
Dům kultury Milevsko,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete