Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Knop - Buchlovice

Buchlovice

Penzion Knop - Poskytujeme ubytování buď ve třech pokojích se samostatným soc. příslušnstvím, kuchyňským koutem (lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba) nebo v apartmánu pro deset osob (1 x dvoulůžkový, 2 x čtyřlůžkový pokoj, koupelna s vanou, kuchyně, hala s TV + SAT). Při obsazení apartmá 10 osobami, platí pouze 9 osob - cena 3000,- Kč/noc. Parkovat je možné před objektem. Pobyt s domácími m…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kostelní 72, Buchlovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Buchlovice

Fotogalerie k článku

Penzion Knop - Poskytujeme ubytování buď ve třech pokojích se samostatným soc. příslušnstvím, kuchyňským koutem (lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba) nebo v apartmánu pro deset osob (1 x dvoulůžkový, 2 x čtyřlůžkový pokoj, koupelna s vanou, kuchyně, hala s TV + SAT). Při obsazení apartmá 10 osobami, platí pouze 9 osob - cena 3000,- Kč/noc. Parkovat je možné před objektem. Pobyt s domácími mazlíčky povolen. Možnost úschovy kol.

Možnosti stravování

Kuchyňský kout (lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba). V dosahu 100 m se nachází 5 restaurací, 3 obchody s potravinami.

Popis okolí

V okolí se nachází mnoho památek a zajímavých turistických cílů, namátkou - hrad Buchlov, zámek Buchlovice s překrásným parkem, bazilika Velehrad, archeoskanzen Modrá, hradisko sv. Klimenta, zřícenina hradu Cimburk, Břestecká skála, Lednicko - Valtický areál, zámek Kroměříž. V létě časté koncerty populární hudby v místním amfiteátru, v zámeckém parku folklorní slavnosti.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Buchlov, Barborka, Chřiby, zámek Buchlovice, hrad Cimburk, rozhledna Brdo, skanzen Modrá

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete