Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kopeček - Rájec-Jestřebí

Rájec-Jestřebí

Penzion KOPEČEK se nachází pod zámeckým parkem v klidném městečku Rájec-Jestřebí, které je součástí chráněné krajinné oblasti MORAVSKÝ KRAS. Pro naše hosty je připraveno příjemné ubytování v osmi kompletně zařízených, originálně řešených pokojích, včetně dvou Bílých apartmá. Úroveň našeho ubytování snese i ta nejpřísnější měřítka v oblasti komfortu, čistoty, pohodlí a klidu. Pro velmi náročné hos…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Blanenská 82, Rájec-Jestřebí
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Rájec-Jestřebí

Fotogalerie k článku

Penzion KOPEČEK se nachází pod zámeckým parkem v klidném městečku Rájec-Jestřebí, které je součástí chráněné krajinné oblasti MORAVSKÝ KRAS.

Pro naše hosty je připraveno příjemné ubytování v osmi kompletně zařízených, originálně řešených pokojích, včetně dvou Bílých apartmá. Úroveň našeho ubytování snese i ta nejpřísnější měřítka v oblasti komfortu, čistoty, pohodlí a klidu. Pro velmi náročné hosty nabízíme Prezidentské apartmá s vířivou vanou a krbem. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, SAT-TV, radio a telefon.

Možnosti stravování

Součástí penzionu je "zámecká" restaurace, bar, salonky, letní zahrádka a stylová pivnice s více než stotřicetiletou tradicí.

Tipy na výlet po okolí

V okolí penzionu můžete navštívit propast Macocha, Punkevní jeskyně, jeskyně Sloupsko-šošůvské a jiné krasové jeskyně, včetně jeskyně Kůlna, která proslula díky řadě významných archeologických nálezů. Snadno dostupné je i Brno, Blansko, Boskovice či Lysice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Jarmark Boskovicko sobě 2024 - Bosk…

23.08.2024 - 23.08.2024
Areál Zámeckého…

Akce se uskuteční v pátek 23. 8. 2024 v areálu Zámeckého skleníku v Boskovicích od 10. do 18. h. V odpoledních hodinách…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete