Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kozárovi - Adršpach

Adršpach

Ubytování v Adršpachu - Náš rodinný penzion se nachází v samém srdci Adršpachu, v těsné blízkosti skal.Připravili jsme pro Vás dva útulné, čtyřlůžkové mezonetové apartmány v dřevěném stylu. Oba s vlastním sociálním zařízením, TV a kompletně vybavenou kuchyní mikrovlná trouba, vařič, lednice, rychlovarná konvice, nádobí atd.. Další dva apartmány, dvoulůžkový a čtyřlůžkový, mají každý vlastní sociá…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Adršpach 81, Adršpach
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Adršpach

Fotogalerie k článku

Ubytování v Adršpachu - Náš rodinný penzion se nachází v samém srdci Adršpachu, v těsné blízkosti skal.

Připravili jsme pro Vás dva útulné, čtyřlůžkové mezonetové apartmány v dřevěném stylu. Oba s vlastním sociálním zařízením, TV a kompletně vybavenou kuchyní mikrovlná trouba, vařič, lednice, rychlovarná konvice, nádobí atd.. Další dva apartmány, dvoulůžkový a čtyřlůžkový, mají každý vlastní sociální zařízení a TV. Společná je pouze prostorná kuchyně. Příjemné ubytování, udržovaná zahrada, posezení pod pergolou, gril, bazén, ping pong, to vše vytváří ideální zázemí k odpočinku . Vhodné pro rodiny s dětmi, skupinové i individuální pobyty.

K dispozici je bezplatná úschovna kol a kočárků, parkování v objektu, bezdrátové připojení na internet - WiFi. Informace o našem překrásném okolí a snaha o příjemné prožití Vašeho pobytu je pro nás samozřejmostí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Street food piknik Jaroměř 2024

27.10.2024 - 27.10.2024
Jaroměř

Srdečně vás zveme na Street food piknik v Jaroměři 2024!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete