Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion KOZELNA - Průhonice

Průhonice

Penzion má celkem 49 lůžek a nabízí ubytování ve 2 apartmá (max. pro 5 osob), v 17 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek a v 2 jednolůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, sat. TV a telefonem s přímým voláním. Ubytovaní je standardně nabízeno se snídaní, možnost dokoupení polopenze. Strava formou bohatého bufetu je podávána v hotelové restauraci.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tovární 536, Průhonice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Průhonice

Fotogalerie k článku

Penzion má celkem 49 lůžek a nabízí ubytování ve 2 apartmá (max. pro 5 osob), v 17 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek a v 2 jednolůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, sat. TV a telefonem s přímým voláním. Ubytovaní je standardně nabízeno se snídaní, možnost dokoupení polopenze. Strava formou bohatého bufetu je podávána v hotelové restauraci. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, posezení s krbem, zahradní posezení a 24h. hlídané parkoviště pro hotelové hosty.

Možnosti stravování

Restaurace s nabídku české i mezinárodně kuchyně.

Popis okolí

Penzion KOZELNA***je v klidné části městečka Průhonice, nedaleko Hlavního města Prahy směrem na Brno. Průhonice jsou známy díky krásnému zámku, rozsáhlé botanické zahradě a zámeckému parku, který patří do seznamu památek zařazených pod ochranu UNESCO.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Podzimní jarmark Průhonice 2024

28.10.2024 - 28.10.2024
Průhonice

Oslavte příchod podzimu jedinečnou kombinací tradic, řemesel a skvělého jídla na podzimním jarmarku v Průhonicích!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete