Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Krásné Údolí - Český Krumlov

Český Krumlov

Vkusně a komfortně zařízený pension - hotel Krásné Údolí z konce 16. století nabízí neopakovatelnou atmosféru v pohádkově romantických pokojích v Českém Krumlově.Každému pokoji vévodí jméno dámy, každý pokoj má svůj příběh tak jako dům sám.Dýchne tu na vás atmosféra dávných dob, časů romantických hrdinů, statečnýchmužů a krásných žen.Právě krásné ženy Eleonora, Josefína, Viktorie, Kateřina, Alžbě…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Spojovací 187, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Vkusně a komfortně zařízený pension - hotel Krásné Údolí z konce 16. století nabízí neopakovatelnou atmosféru v pohádkově romantických pokojích v Českém Krumlově.Každému pokoji vévodí jméno dámy, každý pokoj má svůj příběh tak jako dům sám.Dýchne tu na vás atmosféra dávných dob, časů romantických hrdinů, statečnýchmužů a krásných žen.Právě krásné ženy Eleonora, Josefína, Viktorie, Kateřina, Alžběta, Magdalena a Rozálie nás inspirovali k vytvoření příběhů, z nichž každý tu má své místo.Přenesou vás do časů královského lesku a pravé šlechtické cti. Jména našich dam nejsou smyšlená. Opravdu zde žily a jejich osudy jsou natrvalo vryty do každého koutu tohoto domu. Jen nevíme, jestli příběhy, které jsme jim přisoudili, jsou pouhé pohádky. Nebo něco víc?...

Možnosti stravování

Bohaté snídaně jsou podávány ve snídaňové restauraci.Hosté si u nás mohou objednat donášku snídaní do postele za příplatek 100,- kč.

Popis okolí

Naše město je samo o sobě bohatou sbírkou kulturních a historických památek, které si určitě zaslouží Vaší pozornost a návštěvu. Po celý rok se u nás pořádají různé kulturní a společenské akce. Snad mezi nejznámější patří Slavnosti pětilisté růže.Český Krumlov - město UNESCO, je zárukou hodnotné dovolené, která ve Vás zanechá hluboký zážitek a určitě Vás přenese v čase o několik století zpět, aby Vám poskytlo své svědectví o své krásné a romantické minulosti.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Rožmberk, kde v červenci a v srpnu si můžete objednat noční prohlídku v doprovodu Bílé paní a postav z historie hradu. Cisterciácký klášter Vyšší Brod - prohlídka zde zahrnuje návštěvu gotického kostela s jedinečnými znaky baroka, obrazovou galerii, klášterní knihovnu. Bývalý cisterciácký klášter Zlatá Koruna se stálou výstavou Písemnictví v jižních Čechách. Hvězdárna jižně pod vrcholem Kleti, nejvyšší hory Blanského lesa, kam je přístup také sedačkovou lanovkou Krásetín-Kleť. Lipenská nádrž nabízí možnosti provozování různých vodních sportů a sportovní řybaření. V okolí je řada dobře značených turistických cest i cyklostezek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete