Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Krista - Kraslice

Kraslice

Pension se nachází v centru města Kraslice. Příroda v okolí Kraslic je vhodná jak pro zimní, tak pro letní turistiku. Vzhledem k horskému klimatu jsou pobyty vhodné pro astmatiky a alergiky.Zaručujeme pobyt v klidném, tichém prostředí, kde si můžete vybrat z 8 komfortních pokojů.Všechny pokoje mají samostatné koupelny, WC, TV/SAT a internet. Můžeme Vám zde také nabídnout posezení u krbu, v zimní …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dukelská 753, Kraslice
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Sokolov
Obec
Kraslice

Fotogalerie k článku

Pension se nachází v centru města Kraslice. Příroda v okolí Kraslic je vhodná jak pro zimní, tak pro letní turistiku. Vzhledem k horskému klimatu jsou pobyty vhodné pro astmatiky a alergiky.Zaručujeme pobyt v klidném, tichém prostředí, kde si můžete vybrat z 8 komfortních pokojů.Všechny pokoje mají samostatné koupelny, WC, TV/SAT a internet. Můžeme Vám zde také nabídnout posezení u krbu, v zimní zahradě nebo v nekuřáckém salonku s dětským koutkem. Pension Krista má ubytovací kapacitu 19 osob. Parkovat můžete na našem vlastním parkovišti, které se ve 22:00 zamyká.

Možnosti stravování

Restaurace při pensionu Krista poskytuje příjemné posezení pro 100 hostů, kteří si mohou vybrat mezi zimní zahradou nebo posezením u krbu nad kávou s přáteli.Naše kuchyně vyniká bohatou nabídkou jídel nejrůznějších druhů. Mezi vybrané patří srnčí, divočina, hovězí, vepřové, drůbež, ryby, ale také bezmasá jídla.Restaurace je denně v provozu od 11:00 do 22:00 hod. Pro ubytované hosty pensionu Krista připravujeme také snídaně, dle přání od časných ranních hodin. Rodiny s dětmi mohou posedět v nekuřáckém salónku s dětským koutkem. Jsme schopni zajistit stravování i pro zájezdové a turistické skupiny.

Popis okolí

Penzion Kraslice Krista Pension se nachází v centu Kraslic města krajek, hudebních nástrojů a přírodních krás ležící v malebném klínu Krušných hor obklopené svahy osmi okolních vrchů, které se zvedají z údolí říčky Svatavy a jejich přítoků.

Tipy na výlet po okolí

Možnost navštívení nedalekých lázeňských měst Karlovy Vary, Františkovy lázně, přírodní park Přebuz atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete