Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Krkonoše - Mladé Buky

Mladé Buky

V Penzionu Krkonoše nabízíme ubytování v útulných a prostorných pokojích navržených na míru Vašim potřebám. Zaparkujete si na vyasfaltovaném parkovišti, což je poslední plocha připomínající urbanizaci, a pak už se pohybujete po pozemku o rozloze 5500 m2, kde si užíváte klid přírody: velký travnatý plac, za ním řeku a les ve skále. Na zahradě je spousta ovocných stromů (třešně, švestky, jablka), o…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mladé Buky 88, Mladé Buky
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Mladé Buky

Fotogalerie k článku

V Penzionu Krkonoše nabízíme ubytování v útulných a prostorných pokojích navržených na míru Vašim potřebám. Zaparkujete si na vyasfaltovaném parkovišti, což je poslední plocha připomínající urbanizaci, a pak už se pohybujete po pozemku o rozloze 5500 m2, kde si užíváte klid přírody: velký travnatý plac, za ním řeku a les ve skále. Na zahradě je spousta ovocných stromů (třešně, švestky, jablka), ovoce si můžete česat pro svou přímou konzumaci, pochopitelně zdarma. Příjemný stín v parném vedru nabízí lesní zákoutí oddělené od civilizace lískovými keři a vzrostlými jehličnany, břeh řeky Úpy je upraven tak, abyste se mohli kdykoliv osvěžit čistou vodou, případně si zarybařit. Samozřejmostí je ohniště pro večerní opékání.

Popis okolí

Penzion Krkonoše; ubytování Mladé Buky v malebné krajině východních Krkonoš, s výhledem na Černou horu a Sněžku, kousek od Skipark Mladé Buky. K penzionu náleží rozlehlý pozemek, na němž můžete stavět sněhuláky či bobovat (boby vám rádi půjčíme). Přijeďte si užít lyžování v Krkonoších (blízko areály Skipark Mladé Buky - 1,5 km, Skiresort Černá Hora - 5 km či Ski Pec pod Sněžkou - 12 km) a přímo v kopci nad penzionem vede upravovaná stezka s napojením na Krkonošskou běžeckou cestu, ubytování v Penzionu Krkonoše je tedy v zimě předurčeno všem, kteří si chtějí vychutnat kvalitní lyžování v Krkonoších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete