Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Kuželna - Modrá

Modrá

Stylový penzion je umístěn v malebné vísce Modrá, uprostřed neporušené přírody Chřibských vrchů. Tyto prostory se nově zrekonstruovaly a nyní slouží k ubytování. V prvním poschodí se nachází hostovské pokoje – 2 pokoje pro dvě osoby a 3 pokoje pro tři osoby s možností přistýlky, 3 sociální zařízení se sprchou a WC, společná kuchyně s možností vaření a stravování a společenská místnost. …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Modrá /219, Modrá
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Modrá

Fotogalerie k článku

Stylový penzion je umístěn v malebné vísce Modrá, uprostřed neporušené přírody Chřibských vrchů. Tyto prostory se nově zrekonstruovaly a nyní slouží k ubytování. V prvním poschodí se nachází hostovské pokoje – 2 pokoje pro dvě osoby a 3 pokoje pro tři osoby s možností přistýlky, 3 sociální zařízení se sprchou a WC, společná kuchyně s možností vaření a stravování a společenská místnost. Společnou chodbou se vyjde do zahrady a po kamenných schodech vystoupíte na velkou terasu s roštem.

Možnosti stravování

Bez stravování, k dispozici plně vybavená kuchyň.

Popis okolí

Nedotčená příroda Chřibských vrchů s množstvím značených turistických a cyklo tras. Oblast je známá množstvím historických památek a přírodních útvarů.

Tipy na výlet po okolí

V okolí se nachází množství značených turistických,cykloturistických stezek, přírodních a historických památek např. hrad Buchlov, zámek Buchlovice, Archeoskanzen.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Gastro Brod Festival 2024 - Uherský…

20.04.2024 - 20.04.2024
Uherský Brod

Gastro Brod Festival se koná již tradičně předposlední dubnovou sobotu od 10 do 19 hodin. Připravte se na den plný…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete