Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Labská Vyhlídka - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Ubytovací kapacita penzionu : 36 lůžek s členěním - 2 až 5-ti lůžkové pokoje a 10-ti lůžková ubytovna Sociální zařízení: na každém podlaží WC, umývárny a sprchy.Restaurace:kapacita 40 návštěvníků, v letním období je k dispozici terasa Chata má vlastní lyžařský vlek na upravovaném svahu o délce přes 200 m, který lze uzavřít pro lyžařský výcvik. Pod sjezdovkou je lyžařská škola pro děti i dospělé. …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Labská 18, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Ubytovací kapacita penzionu : 36 lůžek s členěním - 2 až 5-ti lůžkové pokoje a 10-ti lůžková ubytovna Sociální zařízení: na každém podlaží WC, umývárny a sprchy.Restaurace:kapacita 40 návštěvníků, v letním období je k dispozici terasa Chata má vlastní lyžařský vlek na upravovaném svahu o délce přes 200 m, který lze uzavřít pro lyžařský výcvik. Pod sjezdovkou je lyžařská škola pro děti i dospělé. Pension je vybaven rolbou pro pohodlný transport Vašich zavazadel.

Možnosti stravování

V chatě je poskytováno stravování ve variantách - snídaně, polopenze, plná penze. Při ubytování dětských zájezdů jsou poskytovány i svačiny.

Popis okolí

Penzion leží v lyžařském areálu Labská, který je vybaven 3-sedačkovou lanovkou s 1 770 m dlouhou sjezdovkou s převýšením 310 m přímo od penzionu jedete na lyžích k lanovce . Sjezdovka je vybavena kompletně technickým zasněžováním. Na svahu jsou ještě dva menší vleky, z toho jeden pro večerní lyžování.V areálu Labská je i půjčovna sportovních potřeb, kde lze zapůjčit kompletní vybavení pro lyžování i snowboarding.

Tipy na výlet po okolí

Lyžařský areál Medvědín je dostupný na lyžích - z horní stanice lanovky Labská sjedete do areálu Mísečky - Medvědín, kde je 5 vleků, sedačková lanovka a a snowpark s vlastním vlekem určený snowboardistům. Na Mísečkách je též běžkařský stadion s krásnými tratěmi od 2 do 15 km, z nichž některé vedou přes areál Labská.Lyžařský areál Svatý Petr je vzdálen cca 2 km, doprava zajištěna skibusem, zastávka je pod sjezdovkou. Pro milovníky běžkových hřebenových tůr je pod sjezdovkou připraven autobus, který Vás vyveze na Špindlerovu boudu a odtud přes Petrovu, Martinovu, Labkou a Vrbatovu boudu projedete horskými hřebeny zpět na Labskou Vyhlídku

Mapa

Zajímavé akce v okolí

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete