Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Lesní zátiší - Holčovice

Holčovice

Ubytování v Jeseníkách. Ubytování je zajištěno ve stylových pokojích se starožitným nábytkem, s vlastní sprchou nebo vanou a WC. Na každém pokoji je televize, rádio a lednička. Ideální pro rodiny s dětmi, domácí kuchyně. Hostům je k dispozici zahrada, kde si mohou zahrát hry, grilovat a opékat. Pro děti pískoviště, houpačky a prolézačky. Možnost hraní volejbalu, nohejbalu, badmintonu, petanque a …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Holčovice 35, Holčovice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Holčovice

Fotogalerie k článku

Ubytování v Jeseníkách. Ubytování je zajištěno ve stylových pokojích se starožitným nábytkem, s vlastní sprchou nebo vanou a WC. Na každém pokoji je televize, rádio a lednička. Ideální pro rodiny s dětmi, domácí kuchyně. Hostům je k dispozici zahrada, kde si mohou zahrát hry, grilovat a opékat. Pro děti pískoviště, houpačky a prolézačky. Možnost hraní volejbalu, nohejbalu, badmintonu, petanque a využití trampolíny.

Možnosti stravování

Speciality nejen z místního kraje Vám nabídnou ve stylově zařízené restauraci a verandě s letní dřevěnou zahrádkou. Domluvit si lze polopenzi, plnou penzi, dětské porce nebo dietní stravu. Můžete zde uspořádat rodinnou oslavu, svatbu, podnikové večírky, setkání spolužáků, grilování na zahradě.

Popis okolí

Rodinný penzion a restaurace Lesní zátiší se nachází v podhorské rekreační obci Holčovice. Penzion může sloužit hostům jako ideální výchozí místo pro návštěvy celého Jesenicka a okolí. Holčovice leží v romantickém údolí řeky Opavice asi 25 km od Krnova a 13 km od Vrbna pod Pradědem na hranici chráněné krajinné oblasti Jeseníky. V nedaleké osadě Hejnov je ranč s chovem koní a kousek od ranče najdete parčík Eldorado s plastiky pravěkých zvířat. V obci Komora se můžete napít z pramene minerální vody, která zde vyvěrá až z hloubky jednoho kilometru. Holčovicemi prochází trasa dálkové cyklostezky Slezská magistrála, na kterou navazuje lokální cyklistická trasa.

Tipy na výlet po okolí

Starobylé město Krnov, historické město Zlaté Hory. Hrady Šelenburk, Fulštejn, Kobrštejn. Zámky Linhartovi, Dívčí hrad, Jindřichov a Hošťálkovi.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

25.04.2024 - 25.04.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

09.05.2024 - 09.05.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

16.05.2024 - 16.05.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

23.05.2024 - 23.05.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete