Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Lipka - Vimperk

Vimperk

Vyzkoušejte Penzion Lipka ve stejnojmenné obci v nadmořské výšce 900 metrů.Penzion poskytuje celoroční ubytování v pokojích hotelového typu s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita ubytování je 20 lůžek ve třech čtyřlůžkových apartmánech (dva samostatné pokoje se dvěmi lůžky) a třech dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem. Všechn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipka 25, Vimperk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Vimperk

Fotogalerie k článku

Vyzkoušejte Penzion Lipka ve stejnojmenné obci v nadmořské výšce 900 metrů.Penzion poskytuje celoroční ubytování v pokojích hotelového typu s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita ubytování je 20 lůžek ve třech čtyřlůžkových apartmánech (dva samostatné pokoje se dvěmi lůžky) a třech dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem. Všechny pokoje jsou vybaveny vysokorychlostním připojením k internetu. Parkování osobních vozidel je zajištěno přímo v areálu penzionu. V recepci penzionu je možné zakoupit pohlednice, mapy a drobné šumavské suvenýry. Součástí služeb je také nabídka věcí osobní potřeby. Příplatek za psa 50,- Kč na den.

Možnosti stravování

Součástí penzionu je restaurace a jídelna pro ubytované hosty. Výborná domácí kuchyně nabízí řadu klasických českých jídel i možnost přípravy lehkých jídel. Lze dohodnout i individuální stravování. K posezení je připravena celá řada studených i teplých chuťovek. Ubytovaní hosté si mohou zvolit stravování od základní varianty ubytování pouze se snídaní až po plnou penzi. Snídaně jsou poskytovány formou švédských stolů s pestrým výběrem jídel. Večeře se skládá ze tří chodů. Po dohodě je možné připravit dětská a bezmasá jídla nebo další pokrmy.

Popis okolí

Penzion Lipka se nachází v obci Lipka, v nadmořské výšce 900 metrů, obklopen překrásnou přírodou Chráněné krajinné oblasti Šumava. Leží v těsné blízkosti známých šumavských center, jako jsou např. Borová Lada, Kvilda, Horská Kvilda, Nové Hutě, Boubín, Zadov a Churáňov. Tato střediska jsou oblíbenými výchozími místy pro turistiku v letním i zimním období. Jedinečná poloha je kombinována s velmi dobrou dopravní dostupností po silnici 3 km od hlavní silnice spojující město Vimperk s hraničním přechodem Strážný. V místě (asi 100 m od objektu) je zároveň i železniční stanice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete