Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Lucie - Stachy

Stachy

abízíme Vám ubytování na Šumavě v samém srdci jednoho z nejvýznamějších rekrečních sportovních středisek ZADOV-CHURÁŇOV. Ubytujeme Vás v 16-ti pokojích s vlastním soc. zařízením (sprcha, umyvadlo, WC).Kapacita penzionu je 65 lůžek. Součástí zařízení je stylová hospůdka s výbornou kuchyní, venkovní terasa s krásným výhledem do údolí a salonek. Pro hotelové hosty je k dispozici jídelna, kde je podá…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zadov 352, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

abízíme Vám ubytování na Šumavě v samém srdci jednoho z nejvýznamějších rekrečních sportovních středisek ZADOV-CHURÁŇOV. Ubytujeme Vás v 16-ti pokojích s vlastním soc. zařízením (sprcha, umyvadlo, WC).Kapacita penzionu je 65 lůžek. Součástí zařízení je stylová hospůdka s výbornou kuchyní, venkovní terasa s krásným výhledem do údolí a salonek. Pro hotelové hosty je k dispozici jídelna, kde je podávána polopenze. Snídaně od 8:00-9:30 formou bufetu, večeře je jednotná (polévka, hlavní jídlo, kompot, salát)

Možnosti stravování

Součástí zařízení je stylová hospůdka s výbornou kuchyní, venkovní terasa s krásným výhledem do údolí a salonek. Pro hotelové hosty je k dispozici jídelna, kde je podávána polopenze. Snídaně od 8:00-9:30 formou bufetu, večeře je jednotná (polévka, hlavní jídlo, kompot, salát)

Popis okolí

Penzion se nechází v jižní části Šumavy v nadmořské výšce 970m v nádherné přírodě Národního parku a CHKO Šumava.Celkem 7 sjezdovek na Zadově a Churáňově, většinou lehké až střední obtížnosti - délka 4,5 km, přepravní kapacita 4 lyž.vleků a 2 Lanových drah je 4500 os./hod.Sjezdovky se 2x denně upravují, sjezdovky 1,2,3 a 5 jsou uměle zasněžovány.Provoz vleků a lanových drah je denně od 8:30 do 16 hodin a večerní lyžování je každý den od 18 do 21 hodin. Téměř celý areál Kobyla (sjezdovky 1,2 a 5) je osvětlen a sjezdovky jsou pro večerní lyžování vždy čerstvě upraveny.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete