Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mašek - Cheb

Cheb

Penzion se nachází ve vilové čtvrti cca 20 min. pěšky od středu města. Náš penzion vám nabízí ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích a 2 třílůžkových pokojích. Všechny pokoje mají sprchu a WC. Kromě pokojů také nabízíme dvě studia. Obě studia se nacházejí v suterénu, každé má svůj vlastní přístup. Jedno studio je pro 2 osoby s možností přistýlky, druhé až pro 4 osoby. Obě studia mají kuchyň, sprch…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Americká 104 2253/104, Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

Penzion se nachází ve vilové čtvrti cca 20 min. pěšky od středu města. Náš penzion vám nabízí ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích a 2 třílůžkových pokojích. Všechny pokoje mají sprchu a WC. Kromě pokojů také nabízíme dvě studia. Obě studia se nacházejí v suterénu, každé má svůj vlastní přístup. Jedno studio je pro 2 osoby s možností přistýlky, druhé až pro 4 osoby. Obě studia mají kuchyň, sprchový kout a WC. V našem penzionu se snažíme vytvořit hostům rodinnou pohodu. Parkování je v ceně pobytu na uzavřené ploše. U nás můžete zdarma použít internet pro příjem a odesílání pošty a plánování tras. Možnost zapůjčení TV na pokoj.

Možnosti stravování

Snídaně podáváme ve stylové jídelně. Večeře dle dohody na objednávku.

Popis okolí

Penzion Mašek se nachází v klidné vilové čtvrti.Okolo penzionu vedou turistické a cyklistické trasy např. na Zelenou horu, kolem přehrady Skalka, které pokračují do celého Chebska, dále pak i do Německa. Přehrada Skalka je vzdálena pouze několik málo minut od penzionu. Je vhodná ke koupání, ale i k rybaření a vodním sportům.

Tipy na výlet po okolí

Aš, Karlovy Vary, Františkovi Lázně, Lázně Kynžvart, Mariánské Lázně, Waldsassen, Marktredwitz, Plauen.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete