Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mencl - Chřibská

Chřibská

Pension Mencl v Horní CHŘIBSKÉ si Vám dovoluje nabídnout rekreační pobyty v příjemném domácím prostředí a turisticky atraktivní oblasti na rozhraní LUŽICKÝCH HOR a NP ČESKÉ ŠVÝCARSKO.Rodinný pension je dvoupatrová budova s dvanácti 1-4 lůžkovýmipokoji vybavenými vlastním sociálním zařízením (sprcha,umyvadlo,WC,TV, chladnička). V době podávání jídla slouží k posezení příjemně zařízená jídelna. K d…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Chřibská 14, Chřibská
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Chřibská

Fotogalerie k článku

Pension Mencl v Horní CHŘIBSKÉ si Vám dovoluje nabídnout rekreační pobyty v příjemném domácím prostředí a turisticky atraktivní oblasti na rozhraní LUŽICKÝCH HOR a NP ČESKÉ ŠVÝCARSKO.Rodinný pension je dvoupatrová budova s dvanácti 1-4 lůžkovýmipokoji vybavenými vlastním sociálním zařízením (sprcha,umyvadlo,WC,TV, chladnička). V době podávání jídla slouží k posezení příjemně zařízená jídelna. K dispozici je též společenská místnost s TV nebo útulný bar bez nočního provozu. V celém objektu se nekouří.Uzavřená zahrada je místem k letnímu odpočinku a zároveň rájem dětských her (ohniště, hřiště, pískoviště, prolézačky). K parkování je určena plocha v uzamčeném areálu. V malém obchůdku si můžete zakoupit originální ručně zpracované oděvy, doplňky z malovaného hedvábí a další drobnosti, včetně map,pohledů a turistických příruček.

Možnosti stravování

Výbornou domácí kuchyni nabízíme formou polopenze.Bohatá snídaně obsahuje: pečivo, máslo, med(oříškový krém), džem, paštiku (tav. sýr), jogurt, ovoce, obloženou mísu ( nebo teplou uzeninu, či míchaná vajíčka),čaj. Kávu, mléko, kakao je možné za příplatek doobjednat.Večeře: výběr z aktuálního jídelního lístku. V den příjezdu je večeře zpravidla jednotná.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete