Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion MIRKA - Železná Ruda

Železná Ruda

Dovolte, abychom Vás pozvali do nově zrekonstruovaného PENZIONU MIRKA, který je situován na klidném místě Šumavy - v Hojsově Stráži. Objekt bývalé školy byl modifikován tak, aby si zde každý návštěvník odpočinul od stresů a načerpal novou energii.Penzion nabízí 5 dvoulůžkových pokojů, z toho 3 jsou s velkým balkónem. Na pokoje lze bez problémů umístit přistýlku. Náš penzion pamatuje i na tělesně …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hojsova Stráž 143, Železná Ruda
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Železná Ruda

Fotogalerie k článku

Dovolte, abychom Vás pozvali do nově zrekonstruovaného PENZIONU MIRKA, který je situován na klidném místě Šumavy - v Hojsově Stráži. Objekt bývalé školy byl modifikován tak, aby si zde každý návštěvník odpočinul od stresů a načerpal novou energii.Penzion nabízí 5 dvoulůžkových pokojů, z toho 3 jsou s velkým balkónem. Na pokoje lze bez problémů umístit přistýlku. Náš penzion pamatuje i na tělesně postižené proto je v přízemí penzionu umístěno bezbariérové apartmá.Pokoje jsou vybaveny velmi kvalitním nábytkem z masivního dřeva, zhotoveným přímo na zakázku. Na každém pokoji je k dispozici TV, satelit, bezdrátový Internet, lednice, WC a hydromasážní sprcha. Z každého pokoje je krásný výhled na okolní lesy Šumavy.

Možnosti stravování

Naše útulná restaurace s výhradně domácí stravou je po celý den k dispozici pouze ubytovaným hostům, a tím je zajištěno maximální soukromí ubytovaných.Snídaně je zajištěna formou bohatého bufetového stolu, denní nabídku pokrmů lze bez problémů upravit. Rovněž večeři připravíme podle domluvy s našimi hosty, naší prioritou je přizpůsobit se požadavkům a přáním našich zákazníků.

Popis okolí

Penzion je umístěn v pěkném prostředí s výhledem na okolní lesy Šumavy.V okolí je možné využít jak lyžařské sjezdovky, tak výborně připravené běžecké stopy - běžecká stopa vede přímo ze zahrady penzionu.Od jara do podzimu je okolí rájem pro turisty, cyklisty i pro ty, kteří chtejí pouze relaxovat. Pro zpestření pobytu nabízíme v létě k pronájmu motorové čtyřkolky(v zimě sněžné skůtry), na kterých si užijete určitě spoustu zábavy.

Tipy na výlet po okolí

Železná Ruda,Modrava,Srníjezera v Železné Rudě a okolí

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete