Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mlejn - Kundratice

Kundratice

Poskytujeme ubytování v soukromí v budovách bývalého vodního mlýna v Kundraticích u Křižanova, ca 12 km severně od Velkého Meziříčí. První písemné zmínky o tomto mlýnu jsou z roku 1358.Pro hosty nabízíme tři dvoulůžkové pokoje, které mají společné příslušenství (vybavená kuchyňka s lednicí, el. dvouvařičem, mikrovlnkou, varnou konvicí a nádobím, malá koupelna se sprchovým koutem a WC).Dále dva ap…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kundratice u Křižanova 26 26, Kundratice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Kundratice

Fotogalerie k článku

Poskytujeme ubytování v soukromí v budovách bývalého vodního mlýna v Kundraticích u Křižanova, ca 12 km severně od Velkého Meziříčí. První písemné zmínky o tomto mlýnu jsou z roku 1358.

Pro hosty nabízíme tři dvoulůžkové pokoje, které mají společné příslušenství (vybavená kuchyňka s lednicí, el. dvouvařičem, mikrovlnkou, varnou konvicí a nádobím, malá koupelna se sprchovým koutem a WC).

Dále dva apartmány, kde je v každém obývací pokoj s televizí, s kuchyňským a jídelním koutem a ložnice s dvoulůžkem a patrovou palandou. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, lednicí, mikrovlnkou a nádobím. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a WC.

Ubytování je vhodné pro aktivní dovolenou – cykloturistiku, pěší turistiku, houbaření, případně rybaření, návštěvy okolních pamětihodností apod. Večer nebo v případě nepříznivého počasí je k dispozici pro posezení krytá pergola s možností grilování a společenská místnost v bývalé mlýnici s televizí, kulečníkem, šipkami, stolním fotbálkem.

V celém penzionu je k dispozici WIFI připojení k internetu. Rozsáhlý pozemek není celý oplocený, přirozenou hranicí je většinou potok, část pozemku je zatím v rekultivaci, proto ubytování není vhodné pro předškolní děti bez stálého dozoru rodičů, hrozí nebezpečí úrazu.

Nabízíme ubytování i pro rodinné mazlíčky všech velikostí, máme fenku slovenského čuvače, která je velmi tolerantní k lidem i jiným psům.

Nejbližší koupaliště je ve Velkém Meziříčí a další areál je v Bystřici nad Perštejnem, což je 25 km severně, cestou lze navštívit westernový Šiklův ranč nebo hrad Pernštejn. Nebo lze využít místní rybníky, kterých je v okolí několik. Pro malé děti si můžete vzít sebou malý nafukovací bazének na zahradu.

V obci je sice jen malý obchod, ale v necelé dva kilometry vzdáleném Křižanově nakoupíte  cokoliv, od potravin přes drogerii až po železářství. 

Možnosti stravování

Možnost si uvařit z vlastních zásob.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete