Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mlýn na Prádle - Bechyně

Bechyně

Zveme Vás srdečně k pobytu v našem pensionu "Mlýn na Prádle". Pension se nachází na samotě 3 km od lázeňského města Bechyně v čisté a malebné přírodě jižních Čech. Můžeme vám nabídnout stylové ubytování v prostorách bývalého mlýna, jehož původní stavba pochází z konce 16. století. Mlýn leží u malého rybníka na břehu říčky Smutná. Objekt je svojí polohou velmi vhodný pro pořádání různých…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bechyně 707, Bechyně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Bechyně
Telefon
E-mail
mlynnapradle@quick.cz

Fotogalerie k článku

Zveme Vás srdečně k pobytu v našem pensionu "Mlýn na Prádle". Pension se nachází na samotě 3 km od lázeňského města Bechyně v čisté a malebné přírodě jižních Čech. Můžeme vám nabídnout stylové ubytování v prostorách bývalého mlýna, jehož původní stavba pochází z konce 16. století. Mlýn leží u malého rybníka na břehu říčky Smutná. Objekt je svojí polohou velmi vhodný pro pořádání různých seminářů, školení a setkání, místo jako stvořené pro uzavřenou společnost, která nechce být rušena. Stylově a standardně vybavené pokoje, poskytující základní komfort ubytování WC, sprcha, TV, satelit, telefon, minibar. Dvoulůžkové, třílůžkové pokoje, dvě čtyřlůžková apartmá. Celková kapacita 22 lůžek s možností přistýlky.

Možnosti stravování

Restaurace pro 45 osob, nabídka domácí kuchyně i českých specialit. V zimním období pravé jihočeské zabijačky na objednávku. Vhodné místo vašich schůzek, školení, podnikové akce, svatby, promoce, oslavy. Stylové prostory bývalé mlýnice s krbem a kulečníkem vhodné pro školení, semináře atd., oddělené od restaurace.

Popis okolí

Klidné a čisté prostředí jihočeské přírody (118 km od Prahy směr Benešov, Tábor, Opařany, Bechyně).

Tipy na výlet po okolí

Pro motorizované návštěvníky množství hradů,zámků a kulturních památek v blízkém okolí jako například zámek Hluboká, zámek Červená Lhota, hrady Zvíkov a Orlík, Český Krumlov (na seznamu UNESCO). Prachatice, Písek, Dačice, nebo města Jindřichův Hradec a Třeboň, vyhlášená rybníkářskou tradicí.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete