Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Modrá růže - Uherské Hradiště

Uherské Hradiště

Penzion nabízí ubytování ve 3 dvoulůžkových pokojích, ve 2 třílůžkových pokojích a v 1 čtyřlůžkovém pokoji s možností 2 přistýlek. Celkem 6 pokojů s celkovou kapacitou 18 hostů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC+sprcha) a barevnou televizí. Na patře je vybavená kuchyňka. V ceně ubytování je zahrnuto parkovací místo na vlastním parkovišti. Zvířátko lze mít s sebou po do…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žerotínova 225, Uherské Hradiště
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Uherské Hradiště

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí ubytování ve 3 dvoulůžkových pokojích, ve 2 třílůžkových pokojích a v 1 čtyřlůžkovém pokoji s možností 2 přistýlek. Celkem 6 pokojů s celkovou kapacitou 18 hostů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC+sprcha) a barevnou televizí. Na patře je vybavená kuchyňka. V ceně ubytování je zahrnuto parkovací místo na vlastním parkovišti. Zvířátko lze mít s sebou po dohodě.

Možnosti stravování

Vlastní. K dispozici kuchyňka, či okolní restaurace.

Popis okolí

Rodinný penzion Modrá Růže se nachází v klidné části historického centra královského města Uherské Hradiště.

Tipy na výlet po okolí

Okolí Uherského Hradiště, podhůří Chřibů, úval Moravy, výběžky Vizovické a Hlucké vrchoviny jsou krajem starobylým, malebným a pestrým. V jeho středu leží tři města Uherské Hradiště, Staré Město a Kunovice, jedno z hlavních center Velké Moravy a dnes jedna z nejzajímavějších archeologických lokalit. Ale je tu také řada obcí, zemědělských, vinařských a v řadě z nich naleznete památky lidové architektury, které vytvářejí malebný kontrast zámkům, klášterům, kostelům a výstavným domům Uherského Hradiště a dalších měst oblasti. Ať už přijedete v kteroukoli roční dobu, zjistíte, že se tu koná masopustní veselice, košt vína, vinobraní, Slovácké hody s právem, jízda králů nebo filmový festival, zajímavá výstava, hudební či divadelní vystoupení. Je to kraj, kde se dodržují ještě staré zvyky a kraj dobrých lidí. Můžete využít i možnost toulek přírodou, projížďky na koni, na lodi, seskoky ze 4 kilometrů, nebo posezení ve sklípku, atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete